2777
2789
عنوان

کیا با متفورمین باردار شدن ؟

30126 بازدید | 29 پست

میشه بگید چقدر طول کشید که باردار شدید و چجوری مصرف کردید ؟

من بارداری اولم بعد از 4 ماه باردار شدم و ایست قلبی کرد و کورتاژ شدم و 3 ماه بعد از کورتاژم پریودی هام 31 روزه شده و قبلا 28 روزه بود و دیروز رفتم سونو فولیکولی گفت تنبلی تخمدان داری و متفورمین داد . گفت حتما استرس زیاد کشیدی که فهمیدم بله سر کورتاژ خیلی استرس کشیدم .حالا شما بگید با متفورمین بارداری راحته ؟ ممکنه همون ماه اول باردار شم ؟ راستی باید بعد از اقدام هم بخورم اگه باردار شم و خورده باشم عوارض نداره ؟ ممنون

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

گلم منم تنبلی داشتم رفتم دکتر متفوورمین داد من ناخاسته باردار شدم فقط با ی بار اقدام تازه همون موقع برای جلوگیری۴تا ال دی هم خورده بودم بچه اولمم با بدبختی باردار شده بودم ولی دمی اینطوری عجیب گرفت

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم منم تنبلی داشتم رفتم دکتر متفوورمین داد من ناخاسته باردار شدم فقط با ی بار اقدام تازه همون موقع ...

دومی رو با متفورمین ماه اول باردار شدید ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
متفورمین مگه برای بارداریه؟؟ شوهر من برای قند میخوره😁

پدر منم برای قند میخوره ولی به کسایی که تنبلی تخمدان هم دارن میدن 

دومی رو با متفورمین ماه اول باردار شدید ؟

اره گلم با ی بار اقدام

خیلی عجیب تنبلی رو درمان میکنه نگران نباش

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
اره گلم با ی بار اقدام خیلی عجیب تنبلی رو درمان میکنه نگران نباش

چه خوب . ممنون .والاه این دکتر من انقدر سرش شلوغه باید چند ساعت بشینی نوبتت شه ولی توی اتاقش سریع معاینه میکنه و وقت نمیزاره که سوالاتت رو درست جواب بده . میشه بگید اگه اقدام کنم و باردار شم و قرص رو ادامه بدم و بفهمم باردارم عوارض نداره ؟ شما استراحت مطلق بودید یا خیر ؟

منم تنبلی دارم و متفورمین خوردم الان تموم شده باز باید برم 

چند دوره خوردید ؟ پریودی هاتون نا منظم بود ؟

چند دوره خوردید ؟ پریودی هاتون نا منظم بود ؟

دفعه ی اولی که رفتم چن برگ داد به اضافه ال دی،دفعه ی دومم یک قوطی که ۱۰۰ تا داشت ،الان تموم کردم،من هر ۱۶ روز پریود میشدم😬

چه خوب . ممنون .والاه این دکتر من انقدر سرش شلوغه باید چند ساعت بشینی نوبتت شه ولی توی اتاقش سریع مع ...

باردار بشی قطع میکنه خوده دکتر نگران نباش

من ناخواسته باردار شدم بچه نمیخاستم اصلا استراحتم نبودم تو ماه سوم هماتوم داشتم یکی دو هفته استراحت کردم بعد اوکی شدم 

دفعه ی اولی که رفتم چن برگ داد به اضافه ال دی،دفعه ی دومم یک قوطی که ۱۰۰ تا داشت ،الان تموم کردم،من ...

ایشالله زودی دامنت سبز بشه عزیزم از ته دلم توی این هوای بارونی که میگن درهای رحمت خدا باز مشه دعا میکن برات   

باردار بشی قطع میکنه خوده دکتر نگران نباش من ناخواسته باردار شدم بچه نمیخاستم اصلا استراحتم نبودم ت ...

خوش بحالتون . ایشالله منم ماه اول باردار شم . برام دعا کنید . ایشالله خدا بچه های شما رو هم نگه داره براتون 

ایشالله زودی دامنت سبز بشه عزیزم از ته دلم توی این هوای بارونی که میگن درهای رحمت خدا باز مشه دعا می ...

به امید خدا ،لطف میکنی ،من تابحال اقدام نکردم شما چن ماهه؟

به امید خدا ،لطف میکنی ،من تابحال اقدام نکردم شما چن ماهه؟

من بارداری اولم با 4 ماه اقدام و اصلا نمیدونستم تنبلی دارم باردار شدم و ایست قلبی کرد و هفت هفته کورتاژ کردم . الان بعد از 3 ماه از کورتاژم میگذره و میخوام اقدام کنم .بهم متفورمین داده تنبلی تخمدانم برطرف شه و  باردار شم . برام دعا کنید