2777
2789
عنوان

بچه ها شوینده قوی بدن چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 30 پست
به نظرم صابون از همه چی پاک کننده تره

یه لایه سفید روی بدن ایجاد میکنه و توی دو ساعت خودش باعث جرم میشه، همیشه بعد صابون سفیدک میزنم، ولی اگه صابون خوبی باشه حتما استفاده میکنم

شامپو بدن تمشک و نعنای ایوروشه. دونه های اسکراب هم داره. عشق منه😍🤗

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپو بدن گلرنگ من میزنم خوبه توش اسکراب داره

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
خب شما اینجور باید تو وان کف بشینی تا کثیفی بدنت بره  ولی اسی میتونی بری یه حوله ی لطیف دستی ک ...

کلا لیف نرم بکشی یا با دست بمالی تفاوتی نداره 

مگر لیف ضخیم باشه یا کیسه که پوستم حساسه و جای لکش میمونه

والا به خدااا اگه کیسه نمیکشی فقط جرمگیر تمیزت میکنه

حتی اگه هر روز برم حموم بازم چرکم میمونه؟  اصلا واقعا همیشه بهش فکر میکنم من عاشق دوش گرفتنم ولی حمام راحت!! واسه همین چیز قوی میخوام، پوستمم چربه همش فکر میکنم کثیفم

حتی اگه هر روز برم حموم بازم چرکم میمونه؟  اصلا واقعا همیشه بهش فکر میکنم من عاشق دوش گرف ...

عزیزم حتی اگر هر روز بری حمام بازم اون پوستهای مرده از رو بدنت نمیره دیدی وقتی کیسه میکشی میگن بدن چرک میکنه اون چرک نیست پوسته مرده بدنه که برداسته میشه حداقل دو هفته یکبار کیسه حتما بکش برای روزانتم شاممو بدن بگیر

دکتر نرفتی 

نه کلا حساسم، پوست پشت گردن مامانمم راه راه شده بود همیشه هم فکر میکرد چرکه و کیسه رو محکمتر میکشید اما بعدها متوجه شدیم کلا ما پوستمون حساسه، یبار باید برم کل بدنمو درست کنم 

برو دکتر و از ژل صابون استفاده کن

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
عزیز من بچه‌هام اینطوری بودن دکتر گفت لیف کاموا استفاده نکن،دستمال نخی استفاده میکردم براشون با صابو ...

پاک کنندگیش خوب بود عزیزم؟ الان چند جای بدنم بیشتر هم سمت کمر از پست هم من هم خواهر و مادرم جای لکه های کیسه مونده

پاک کنندگیش خوب بود عزیزم؟ الان چند جای بدنم بیشتر هم سمت کمر از پست هم من هم خواهر و مادرم جای لکه ...

آره خوب بود کلی کف میکرد، تا وقتی خوب بشن همون استفاده کردم.الان شامپو بچه براشون میزنم.

بچه ها این تاپیک واسه دو سال پیشه و من بعد از کلی تحقیق و دوندگی 😂 بلخره شامپو بدن مورد علاقمو پیدا کردم و از شر لیف و کیسه همیشگی راحت شدم حالا فقط هفته ای یکبار کیسه میکشم و هر روز از این شامپو بدن استفاده میکنم.  واقعا عالیه و یه لایه از رو بدن برمیداره 😂😂😂 فقط اگه مث من پوست حساسی دارین سعی کنید به صورتتون نزنید. 

اینم رونمایی از عشقم 

این مدلش