شامپو بدن تمشک و نعنای ایوروشه. دونه های اسکراب هم داره. عشق منه😍🤗
از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمیکند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
حتی اگه هر روز برم حموم بازم چرکم میمونه؟ اصلا واقعا همیشه بهش فکر میکنم من عاشق دوش گرف ...
عزیزم حتی اگر هر روز بری حمام بازم اون پوستهای مرده از رو بدنت نمیره دیدی وقتی کیسه میکشی میگن بدن چرک میکنه اون چرک نیست پوسته مرده بدنه که برداسته میشه حداقل دو هفته یکبار کیسه حتما بکش برای روزانتم شاممو بدن بگیر
نه کلا حساسم، پوست پشت گردن مامانمم راه راه شده بود همیشه هم فکر میکرد چرکه و کیسه رو محکمتر میکشید اما بعدها متوجه شدیم کلا ما پوستمون حساسه، یبار باید برم کل بدنمو درست کنم
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
بچه ها این تاپیک واسه دو سال پیشه و من بعد از کلی تحقیق و دوندگی 😂 بلخره شامپو بدن مورد علاقمو پیدا کردم و از شر لیف و کیسه همیشگی راحت شدم حالا فقط هفته ای یکبار کیسه میکشم و هر روز از این شامپو بدن استفاده میکنم. واقعا عالیه و یه لایه از رو بدن برمیداره 😂😂😂 فقط اگه مث من پوست حساسی دارین سعی کنید به صورتتون نزنید.