2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خونریزیم خیلی کم بود در حد لک مثلا.نه اینکه خیلی زیاد باشه ولی لخته نداشتم. تا آخرشم همین طوری ...

چه جالب 

خوبه باز شما میگین لک بینی بوود یه سری خانوما انگار وقتی میبینن ادم استرس داره خوششون میاد ادمو اذیت کنن استرسو بیشتر کنن 

میگن نه ما پریود میشدیم کامل در صورتی ک مطمئنم خیلیاشون منظورشون همین لک بینیه که شما میگی 

ممنون از اینکه راهنمایی کردین ❤❤

سلام. من الان هفته 31 بارداری هستم. از هفته 28 دردای پریودی داشتم دکتر قرص هیوسین داد ولی خوب نشد ان ...

سلام مامان خوشگل زیبام واسه اینکه کوچولو ما داره بزرگ میشه به روده ها معده مامانش فشار اومده دردش گرفته  نینی ما بزرگ شده لگن مامانش داره هول میده با زبان ساده توصیح دادم درد زایمان هر چند دقیقه میگیره  وقتی دست رو رحمت بزاری مثل سنگ میشه و شما اصلا این درد نداری  nstگرفتی و دیدی نیست  ببین تو حالت عادی اهم دل پیچه داریم استرس نداشته باش یه چای نبات مامان با عرق نعناع و دور استرس توصیه میکنم

عزیزم من گهگداری ترشحات خیلی آبکی دارم از دکتر رفتنم خیلی بیذارم میشه راهنمایی کنید چه دارویی استفاد ...

خوشگلم بو داره   تیکه تکه اس  چه رنگی کف الوده اگه میشه بیشتر توصیح بده تا بتونم راهنماییت کنم

چه جالب  خوبه باز شما میگین لک بینی بوود یه سری خانوما انگار وقتی میبینن ادم استرس داره خوش ...

خواهش میکنم

ولی خواهرم می دونست بارداره و کامل پریود شده بود

ببین بدن آدما با هم فرق داره

اصولا اون حالت تهوع باعث میشه آدم بفهمه که بارداره

حتی خواب آدم به هم مریضه

آدم خیلی از لحاظ روحی حساس میشه

سایز سینه ها فرق میکنه و درد میگیره

و کلی علامت دیگه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
بنطرتون فولیکول ۲۳ برایلقاح مناسبه.من بدون قرص وامپول وبصورت طبیعی روز ۱۲ سیکلم فولی ۲۳ داشتم بنطرتو ...

عزیزم فولیکولت عالیه عالیه اگه همسرتم اسپرم خوبی داشته باشه و نزدیکی تو دوران تخمک گذاری انجام بشه دوسه هفته دیگه شیرینی باید بدی

خواهش میکنم ولی خواهرم می دونست بارداره و کامل پریود شده بود ببین بدن آدما با هم فرق داره اصولا ا ...

اره بالاخره بی علامت ک نمیشه 

من ۲ ۳ ماه یه بار واسه اروم شدن دل خودم یه بیبی چک میزنم 

پریودامم اکثرا به موقع میشم 

پیشگیری ام که دارم 

انقدر استرس کشیدم این چند وقته خدا میدونه فقط

به خودم قول دادم اذیت نکنم خودمو وقتی پیشگیری دارم 

چون میدونم استرسام الکیه ولی بازم هستش 

ممنونم گلم 🧡

خوشگلم بو داره   تیکه تکه اس  چه رنگی کف الوده اگه میشه بیشتر توصیح بده تا بتونم راهنماییت ...

وقتی راه میرم میریزه مثل اب بقیه روزا هم که همش ترشح دارم پنیری تقریبا بو هم داره ولی خارش یا سوزش اصلا ندارم