2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بالاخره بی علامت ک نمیشه  من ۲ ۳ ماه یه بار واسه اروم شدن دل خودم یه بیبی چک میزنم  ...

ببین کاندوم روش پیشگیری خیلی خوبی هست.به شرط اینکه پاره نشه

قرص استفاده نکن که تخمدان ها رو داغون میکنه و مثل اینکه پوکی استخوان میاره

زودتر هم برو سر خونه زندگیت تا این همه استرس نکشی

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
راسته که یه سری از خانوما تو بارداری پریود میشن؟؟؟ ممکنه همچین چیزی ؟؟

عزیزم پریود نیست خونی که واسه جایگزینی جنین در رحم و خیلی مقدارش کمه معمولا صورتی در حد یکی دو روز

وقتی راه میرم میریزه مثل اب بقیه روزا هم که همش ترشح دارم پنیری تقریبا بو هم داره ولی خارش یا ...

فنوکلونازول ۱۵۰ ۳ روز در میان بخور ۳عدد پماد لکورکس به مدت ۷ روز استفاده کن و تست دیابت انجام بده

عزیز من یه مدت واسه عفونت، مترونیدازول و داکسی خوردم بعد رفتم ازمایش دادم ک few بود. بازم rareنبود. ...

عزیزم معمولا قبل پریود ترشحات زیاد میشن ولی حتما دوباره معاینه بشو  و جوشتو نشون بده شاید مو برگرشته باشه

عزیزم معمولا قبل پریود ترشحات زیاد میشن ولی حتما دوباره معاینه بشو  و جوشتو نشون بده شاید مو بر ...

مو نداشتم ک دکتر گفت عفونت داری. 

حجم ترشحلت منظورم تیس. زرد سده بود. در حالیکه قبلا زرد نبود!

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
استارتر تو رو خدا جواب بده مال منو😢 من ترشحاتم خیلی زیاده و اکثرا تکه تکه ست اصطلاحاً پنیری.واژنمم ...

سلام برای خودت قرص فنوکونازول ۱۵۰ ۳ روز در میان 

۷ روز پماد کتوکونازول واژینال بعد اون

۷ روز پماد واژینال لکورکس 

خودت همسرت داکسی سیلین ۱۰۰ هر ۸ ساعت یه دونه ۷ روز

برای دخترت مترونیدازول ۲۵۰ هر ۸ساعت یک عدد به مدت ۷ روز

خانمی من سه  روزه حس سوزش دارم امشب یکم بیشتر بود یعنی عفونت گرفتم  میتونم مترونیدازول بن ...

نه عزیزم حتما اگه امکانشو داری معاینه بشی اگه نه توضیح بیشتری بدید اگه تو نستم راهنمایید کنم