2777
2789

طول سرویکس زیر چند باشه نیاز به سرکلاژ هست؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز من یه مدت واسه عفونت، مترونیدازول و داکسی خوردم بعد رفتم ازمایش دادم ک few بود. بازم rareنبود. همون موقع هم ک دکتر کفت عفونت داری، ترشحات جیزی نشون نمیداد. ولی بعد از خوردن قرصا زرد بود. البته یه هفته بعد پری شدم. نمیددنم ب اون مربوطه یا نه

یه جوش بدون اذیتم کنار نقعد برای اولین بار درومده. اینا ب هم ربط داره؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

استارتر تو رو خدا جواب بده مال منو😢

من ترشحاتم خیلی زیاده و اکثرا تکه تکه ست اصطلاحاً پنیری.واژنمم بوی نامطبوعی داره.باید چه آزمایشاتی انجام بدم تا دکتر بر حسب اون داارو برام تجویز کنه؟

دخترمم 9سالشه.بوی واژن نامطبوع داره.علتش چیه

ممنون میشم جواب بدی

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

من اول ماه هفتم هستم جفتم پایین بود تقریبا هفته ی 20 هم ک رفتم گف پایین الان دیگ نرفتم ولی راه ک میرم زیر شکمم خیلی درد میکنه و میگیره ممکن بخاطر جفت پایین باشه 

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️]