2777
2789

ایشالا بزودی بشی گلم

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برات صلوات فرستادم عزیزم انشالله ماه بعد دامنت سبز بشه برامنم دعاکنین

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

انشالله توکل به خدا همه منتظرا باردار میشن تو یکی دوماه  منم دعا کنین امروز پر شدم کلی گریه کر ...

ان شاالله..گریه چرا عزیزم ان شالله توهم نی نی تو بغل میگیری

زنان قوی بهترین دوست خودشان هستند. 
ان شاالله..گریه چرا عزیزم ان شالله توهم نی نی تو بغل میگیری

بخدا هرماه منتظرم که جواب مثبت بگیرم دیگه خسته شدم دلم خیلی نی نی میخواد امروز انقد گریه کردم شوهرمم دیگه از این رفتارام خسته شده اونم ناراحت میشه من گریه میکنم مشکل خاصی هم ندارم فقط تیروییدم کم کاره نمیدونم چرا خدا منو لایق نمیدونه

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
بخدا هرماه منتظرم که جواب مثبت بگیرم دیگه خسته شدم دلم خیلی نی نی میخواد امروز انقد گریه کردم شوهرمم ...

ان شاالله خبر بارداریتو بیای بگی

زنان قوی بهترین دوست خودشان هستند. 
الهی،منم مثل شما امروز پریود شدم و گریه

من یه هفته تاخیر داشتم دکترم گفت ده روز صبر کن نشدی برو آزمایش بارداری 

تا حالا سابقه نداش 21 مهر پر شدم 10 روز بعدش بازم پر شدم الان 14 روز گذشت دوباره اینجوری شدم از این بیشتر ناراحتم که میخواستم دوفاستون شروع کنم اینجوری میشه بیشتر حرصم میگیره

من یه هفته تاخیر داشتم دکترم گفت ده روز صبر کن نشدی برو آزمایش بارداری  تا حالا سابقه نداش 21 ...

منم این ماه دارو مصرف کردمو آمپول زدم،خیلی امید داشتم ولی....

عزیزم ان شاالله زودی مشکلت حل شه

منم این ماه دارو مصرف کردمو آمپول زدم،خیلی امید داشتم ولی.... عزیزم ان شاالله زودی مشکلت حل شه

انشالله توکل به خدا فقط

شما میدونین الان که من اینجوری میشم قرص دوفاستون کی شروع کنم گفتن 14 سیکل