2777
2789
بخدا هرماه منتظرم که جواب مثبت بگیرم دیگه خسته شدم دلم خیلی نی نی میخواد امروز انقد گریه کردم شوهرمم ...

عزیزم چندوقته اقدامی

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکی دوماه میشه یک سال

عزیزم فداتشم درک میکنم خیلی سخته خیلی الهی ماه بعد ی نینی سالم و صالح بیاد تو دلت

منم ۷ ساله اقدامم با ۴ تا سقط فک کن هرروز گریه میکنم دیگ خسته شدم حس میکنم خدا منو فراموش کرده😔😔😔

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

عزیزم فداتشم درک میکنم خیلی سخته خیلی الهی ماه بعد ی نینی سالم و صالح بیاد تو دلت منم ۷ ساله اقدامم ...

فقط از ته دلم میگم انشالله همه منتظرا باردار میشن، انشالله و امید به خدا ماه بعد دوتامونم خبر بارداریمونو میدیم، واقعن خیلی سخته 

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
فقط از ته دلم میگم انشالله همه منتظرا باردار میشن، انشالله و امید به خدا ماه بعد دوتامونم خبر باردار ...

الهی آمین