برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برات صلوات فرستادم عزیزم انشالله ماه بعد دامنت سبز بشه برامنم دعاکنین
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
ان شاالله..گریه چرا عزیزم ان شالله توهم نی نی تو بغل میگیری
بخدا هرماه منتظرم که جواب مثبت بگیرم دیگه خسته شدم دلم خیلی نی نی میخواد امروز انقد گریه کردم شوهرمم دیگه از این رفتارام خسته شده اونم ناراحت میشه من گریه میکنم مشکل خاصی هم ندارم فقط تیروییدم کم کاره نمیدونم چرا خدا منو لایق نمیدونه
من یه هفته تاخیر داشتم دکترم گفت ده روز صبر کن نشدی برو آزمایش بارداری
تا حالا سابقه نداش 21 مهر پر شدم 10 روز بعدش بازم پر شدم الان 14 روز گذشت دوباره اینجوری شدم از این بیشتر ناراحتم که میخواستم دوفاستون شروع کنم اینجوری میشه بیشتر حرصم میگیره