2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 42 پست
اخه شما تازه ازدواج کرده ها چرا اینجوری هستید چرا جواب میدید چرا کل کل میکنید و سطح خودتون رو پایین ...

عزیزم بعضی تازه عروسها اول زندگیشون میخوان بامادرشوهر رقابت کنن،برای همین کل کل میکنن کار اشتباهی هست از نظر من ما نمیتونی کسی وتغییر بدیم بیشتر اعصاب خودمون وخورد میکنیم ،بعدم خیلی کم پیش میاد عروس بتونه جای مادرشوهر وبرای شوهرش بگیره هر چقدرم تلاش کنن نمیشه چون هر گلی یه بویی داره😊

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
عزیزم بعضی تازه عروسها اول زندگیشون میخوان بامادرشوهر رقابت کنن،برای همین کل کل میکنن کار اشتباهی هس ...

اره بابا جاری من سر هر چیزی با مادرشوهر کل میندازن وقتی میرم اونجا تا چند روز خلقم تنگ میشه حق با جاریم هست ولی از احمق بودن هر دو برای اثبات خودشون متنفرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرص نخور شوهرت حالشو گرفت اتفاقا بايد خوشحال باشي 

چون مادرشوهرت الان حرصيييي ميخوره ها چون پسرش از تو دفاع كرده

ببين بهترين جهازم ببري مادرشوهر همش ناراضيه

من رسممون اينه كه وسايل صوتي با داماد حالا با بدختي كه زير بار نميرفتن بخرن خريدن

بعد مادرشوهرم سر جهازم كه امد ببينه

فقط گفت ميز تلويزيون و تلويزيونت خيلي قشنگ از حرصش

و رفت نه تشكري نه هيچي

حالا هر دفعه ميرم خونشون ميميبينم از ديزاين خونه من تقليد ميكنه همونو ميخره

ميخواستم بهش بگمم ااا چطور فقط ميز tv قشنگِ

عزیزم بعضی تازه عروسها اول زندگیشون میخوان بامادرشوهر رقابت کنن،برای همین کل کل میکنن کار اشتباهی هس ...

دقيقاااا برعكس گفتي😂😂😂😂😂 مادرشوهر ميخواد با عروس رقابت كنه

و ميخواد مثل عروس باشه

چون اين همه مدتت فقط خودش پسرشو داشته حالا يكي اومده كه پسرش مال اون شده عاشقشه

مادرشوهر حسادتتاش ميزنه بيرون

دقيقاااا برعكس گفتي😂😂😂😂😂 مادرشوهر ميخواد با عروس رقابت كنه و ميخواد مثل عروس باشه چون اي ...

دقیقا با این حرف موافقم وگرنه عروس نشسته داره زندگیشو میکنه مادرشوهر کرم نریزه مگه چیکارش داره؟ این مادره اس که فک میکنه پسرش از دستش رفته حالا خوبه قبل ازدواج پسرش اصلا نمیدونست ها پسرش کجاست چیکار میکنه بعد ازدواج یهو مهم میشه !!! 

کاش ضایعش نمیکردین تو جمع و تو جوابش رو نمیدادی که باهات بد نشه بعدا که تنها میشدین. شوهرت بهش میگف ...

اون داشت تو جمع می‌گفت من جهاز خریدم براتون جلو جاریم 

داشت منو کوچیک میکرد 

وقتی کاری برام نکردن نباید الکی پزشو بدن 

اخه شما تازه ازدواج کرده ها چرا اینجوری هستید چرا جواب میدید چرا کل کل میکنید و سطح خودتون رو پایین ...

من تازه ازدواج کرده نیستم 

من چهار ساله ازدواج کردم 

اتفاقا من کل کل نکردم 

اون داشت جلو جاریم پز میداد که من براشون خریدم 

در صورتی که یک نخم برامون نخریدن 

چرا باید بذارم دروغ بگه 

در صورتی که همه جهازم مامان بابام زحمت کشیدن 

جهاز من چند برابر وسیله خونه مادر شوهرمه 

اونقدری مامانم جهاز داده که یه اتاق پر از وسیله هامونه هنوز بعد چند سال استفاده نکردم 

عزیزم من تازه عروس نیستم 

با هیچ کسی هم رقابت ندارم 

شوهرم بارها با مادرش قهر کرده و من اشتیشون دادم 

بچه ها من قطع رابطم حاملم مادرشوهرم ب شوهرم گفته باید بچه رو بیاری پیشم 

حالا بنظرتون شوهرم نوزاد بدون من برمیداره ببره؟ خیلی نگرانم اخه بچه بدون مادر مگه میتونن نگه دارن؟ 

سرنوشت بد نوشت ...
حرص نخور شوهرت حالشو گرفت اتفاقا بايد خوشحال باشي  چون مادرشوهرت الان حرصيييي ميخوره ها چون پس ...

دقیقا کل خانواده همسر من از من تقلید میکنن 

از خواهر شوهرا تا جاریا 

تعجبم میشه اینا قبلا تو خونشون وسیله نداشتن

ظرف و ظروف نداشتن

دقيقاااا برعكس گفتي😂😂😂😂😂 مادرشوهر ميخواد با عروس رقابت كنه و ميخواد مثل عروس باشه چون اي ...

من هیچ رقابتی با مادر شوهرم ندارم 

چون حتی دست پختمم از مادر شوهرم بهتره 

اینو حتی پدر شوهرم میگه همیشه 

پدر شوهرم با خانمش میگه می نجلا غذا بپز