2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 42 پست
باز خوبه شوهرت طرف حق رو میگیره اگه شوهر من بود می‌گفت آره اون آورده با چند تا روبالشتی که کیفیتشون ...

چون جاریام جهاز نیاوردن 

من طوری جهاز بردم 

که بعد چند سال هنوز یه کاسه پلاستیکی هم نخریدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بعضی تازه عروسها اول زندگیشون میخوان بامادرشوهر رقابت کنن،برای همین کل کل میکنن کار اشتباهی هس ...

من حس رقابتی با مادر شوهرم ندارم 

دستپختم حتی از مادر شوهرم بهتره در حد عالی 

پدر شوهرم همیشه به مادر شوهرم میگه مثل نجلا غذا بپز 

شوهرم هر وقت مهمون باشیم کلی ایراد از دستپختش میگیره 

از وقتی من ازدواج کردم مادر شوهر و دختراشون در حال رقابت با متن 

شوهرمم بهشون اهمیتی نمیده 

آخیش همسرت خوب حالشو گرفته 

چون علنا داشت میگفت یعنی من دارم دروغ میگم 

گفتم خوب نگرفتین مامانم گرفته برامون 

شوهرم جوابشو داد 

گفت راست میگین برای فلانی ها گرفتم برای شما نگرفتم

شما هم لازم نبود بگی مامانم برام خریده 

مگه بچه کوچیک هستین 

هردو طرف رابطه درستی ندارین 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
چون جاریام جهاز نیاوردن  من طوری جهاز بردم  که بعد چند سال هنوز یه کاسه پلاستیکی هم نخری ...

جهاز نبردن جاریات هیچ ربطی به تو نداره 

تو هرچی هم برای برای خودت بردی مگه برای اونا بردی؟؟؟

اتفاقا شاس جاریات بیشتره که جهاز نیوردن

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
شما هم لازم نبود بگی مامانم برام خریده  مگه بچه کوچیک هستین  هردو طرف رابطه درستی ندارین ...

شما هم تو این موقعیت باشید همین عکس العملتونه 

داشت جلو جاریم میگفت من براتون خریدم 

این رفتارشون تا الان چند بار تکرار شده

یه بار ناهار خونمون بودن تو ظرفی که غذا کشیده بودم گفت این ظروف رو ما خریدیم 

گفتم اینا برای جهازمه 

پرو بازیه بیان اینطوری بگن

جهاز نبردن جاریات هیچ ربطی به تو نداره  تو هرچی هم برای برای خودت بردی مگه برای اونا بردی؟؟؟ ...

به من ربطی نداره ک آوردن یا نه چون همین مادر شوهر بعد از چند سال همیشه میگه فلان و فلان چیزو براتون خریدم 

اتفاقا شانس من بیشتره و شوهرم همیشه پشتیبانمه

چون جاریام جهاز نیاوردن  من طوری جهاز بردم  که بعد چند سال هنوز یه کاسه پلاستیکی هم نخری ...

والا منم یه جاری دارم رسم جهیزیه ندارن و همه چی برادرشوهرم خریده بود حتی تو مراسم خواستگاری به منم گفتن هیچی نمی‌خواد بخری ولی مامانم گفت یه دونه دختر دارم براش سنگ تموم میذارم، من همه چی تکمیل بردم کلا شوهرم مدلش اینجوریه همیشه طرف خانوادشه حتی اگه درست نباشه و اینکه همش میخواست یه جور از جهیزیم ایراد بگیره نمی‌دونم چرا 

من یه بار تو جمع مادر شوهرم اینا داشتن در مورد جاریم حرف میزدن که جهاز نداشته و پسرش همه چی خریده و اینا. 

من با احترام گفتم من و شوهرم همه چی رو با هم خریدیم از ماشین گرفته تا سوزن ....

اونام هیچ نگفتن......

چون واقعا همینطور بوده.... 

من این حرف رو زدم که بعدها اگه خونه ای چیزی خریدیم و به نامم شد، خانواده شوهرم جبهه نگیرن و پشت سرم صفحه نذارن

چون علنا داشت میگفت یعنی من دارم دروغ میگم  گفتم خوب نگرفتین مامانم گرفته برامون  شوهرم ...

خوب کردی عزیزم .مادرشوهر من تا میشینه هی میگه ان قد پول دادپسزم در خالی ک کوفتم ب شوهرم نداده البته همسر من همیشه حرفای ننه شو تایید میکنه

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
دقیقا با این حرف موافقم وگرنه عروس نشسته داره زندگیشو میکنه مادرشوهر کرم نریزه مگه چیکارش داره؟ این ...

دقيقاااااا اصلا يادش نبود پسري داره

يهوو تا عروس مياد ميبينه پسرش داره توجه ميكنه بهش حسادتاش ميزنه بيرون