2789
عنوان

شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
فک کنم مشکل داره عزیزم کاش بهش نمیگفتی وی جور دیگه بیان میکردی مثلا روز اول زندگیت میگفتی پولی که به ...

خب گفت بهتم بدم مال خودتم باشع بیا بهم بگو چیا خریدی هی میپرسه براچی میخای بعدم میگع راضی نیسم ی ریالش بابت جهیزیت بره

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
بعد چیکار کردی درست شد ؟

اون قدر رفتم سر جیبش پولاش از تو جیبش برداشت پول یه بنزین زدن براش نمیذاشتم تا خودش گفت بیا من هر روز که از سرکار اومدم بهت پول میدم وقتی بهم پول میده بهش میگه چقدر برای خودت گذاشتی اونه بهم پول که واسه خودش گذاشته نشونم میده تازه گاهی وقتها از اونا برمیدارم تا فکر نکنه خبریه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توو تاپیکایی که شوهره واسه خواهر یامادرش خرج میکنه یه عده هستن میان با این عنوان نظر میدن که 

واااااا مادرشه ها چه اشکالی داره خرجش کنه یه عمر زحمتشو کشیده. الان اون کاربرا کجان که اینجا هم نظر بدن ایا واقعا این خانم وااااا مادرش نیستا؟ ایا واقعا زحمت نکشیده واسه دخترش ایا این خانم توو زندگی مشترکش هبچ سهمی هیچ حقی نداره که بخواد از اون کمک دست مادر نیازمند کمکش باشه.

خب گفت بهتم بدم مال خودتم باشع بیا بهم بگو چیا خریدی هی میپرسه براچی میخای بعدم میگع راضی نیسم ی ریا ...

خداخیرش بده خیلی حساس شده کاش حداقل میزاشت کارکنی؟؟؟نمیتونی کاردرخانه انجام بدی هنری داری

توو تاپیکایی که شوهره واسه خواهر یامادرش خرج میکنه یه عده هستن میان با این عنوان نظر میدن که  ...

واقعا نمیدونم چرا تو یه فصلی از زندگی پول من وسط میاد شوهره میگه پول من خرج نکنی من قبلا که اینجوری بهم میگفت بهش میگفتم پس پول من کجاست پس زحمتی که واست میکشم که زندگیت سرپا نگه دارم از کی باید بگیرم

واقعا نمیدونم چرا تو یه فصلی از زندگی پول من وسط میاد شوهره میگه پول من خرج نکنی من قبلا که اینجوری ...

سهم زنا از زندگی شده بشور بساب بچه داری خونواده شوهر داری مدیریت توو خرج نکردن شریک ج ن س ی مرد بودن قناعت کردن بدون هیچ دستمزدی یا حتی ارج وبزرگداشتی و ته همه ی این ایثارها همش در استرس و ترس و کابوس خیانت دیدن روزها رو سپری کردن. البته نه همه ی زنها قریب به اکثریت زنهای ایرانی همینه وضعیتشون

خداخیرش بده خیلی حساس شده کاش حداقل میزاشت کارکنی؟؟؟نمیتونی کاردرخانه انجام بدی هنری داری

دارم...دوسه ریالی درمیارم ولی کفاف نمیده

سهم زنا از زندگی شده بشور بساب بچه داری خونواده شوهر داری مدیریت توو خرج نکردن شریک ج ن س ی مرد بودن ...

من درکنار همه اینها عذاب وجدان دارم...باید از یه روحانی بپرسم

سهم زنا از زندگی شده بشور بساب بچه داری خونواده شوهر داری مدیریت توو خرج نکردن شریک ج ن س ی مرد بودن ...

واقعا درست میگی ولی چه خوب که با یکی زندگی کنی که میدونی به هیچ عنوان بهت خیانت نمیکنه و بعد وقتی بهش گفتی تو فلان جا اشتباه کردی بگه حق با تو من که شوهرم این اخلاقا داره و نسبت به گذاشته خیلی بهتر شده احساس میکنم بزرگتر شده با اینکه 6 سال ازمن بزرگتره ولی قبلا یه اخلاقیا بچگونه داشت که کفرمو در میاورد

من قبلا پرسیدم بهم.گفت زن حقش که از شوهرم نفقه بگیره حق شرعی واگر مرد بهش نداد میتوانه از تو جیب شوهرم برداره و اگر نداشت شوهر میتوانی یه کالا از تو خونه شوهر بردار

در ضمن تا مرد زنش از نظر مالی تامین نکنه شرعا اجازه کمک به پدر و مادر خودشم نداره

شاید روش من اشتباه باشه امامن بودم اگه عذاب وجدان اینهمه اذیتم میکرد الان برمیداشتم و کمکمو میکردم به مامانم اما به یه دوست صمیمی میسپردم که اگه مردم اینقدر بدهکارم به شوهرم بعدمرگم از چیزایی که دارم ادا کنین دینمو و اگه  هم خداخواست و عمرم طولانی بود یه روزی که ازمشکلات نجات پیدا کردمو وضع مالیم خوب شد برمیگردوندم به شوهرم که اون گشنه ی خسیس ناراضی نمونه

واقعا درست میگی ولی چه خوب که با یکی زندگی کنی که میدونی به هیچ عنوان بهت خیانت نمیکنه و بعد وقتی به ...

خدا رو شکر یک مرد انسان دیدیم. خدا بهتون خوشبختی و ارامش بیشتر عطا کنه