2789
عنوان

شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
ببخشید یعنی چی چون گفت راضی نیست من وظیفه اش زنشو از لحاظ مالی تامین کنه پس غلط کرده زن گرفته من که ...

خانم...

شما هر طور راحتید رفتار بفرمایید، صاحب تاپیک و همه ی مردم دنیا هم همینطور.

من حکم رو گفتم نه میل شخصیم رو.

ضمنا گفتم به همسرشون کاری ندارم ، کار خانم رو گفتم

خدا رو شکر یک مرد انسان دیدیم. خدا بهتون خوشبختی و ارامش بیشتر عطا کنه

سختی کشیدم خواهر ولی دست از تلاش بر نداشتم چون دوستش داشتم اونه ام دوست داره تو دلم میگفت با کی زندگی کنم که منو بخاطر خودم بخواد نه واسه جسم پس هر جور شد باید شوهرمو مرد ایده آل کنم تا بالاخره موافق شدم

یه رازی دارم که میخوام به خواهرم بگم خواهشا به شوهرتون نگین دوست دارم مردا برخلاف چیزی که تو روانشناسی میگن به این حرف الرژی دارن من قبلا به شوهرم میگفت تو بزرگتر عشق زندگی منی انچنان برای من کلاس میومد که انگار روی دست مادرم مونده بودم حالا این آقا منت گذاشته اومده منو گرفته الان هر چی میشه بهش میگم اصلا دوست ندارم اونه ام تلاش بیشتر میکنه که از من محبت ببینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سختی کشیدم خواهر ولی دست از تلاش بر نداشتم چون دوستش داشتم اونه ام دوست داره تو دلم میگفت با کی زندگ ...

جالبه اینو نشنیده بودم. اما شنیده بودم که مرد مثل سایه میمونه هرچی بری سمتش ازت فراری میشه

خانم... شما هر طور راحتید رفتار بفرمایید، صاحب تاپیک و همه ی مردم دنیا هم همینطور. من حکم رو گفتم ...

این حکم آخوندا گفتن حرف خدا نیست 

خدا تو قرآنش گفته مرد به هیچ عنوان حق نداره به زنش تو زندگی فشار از نظر مالی میاره تا اونجای که اگر خانمش بخواد باید براش کنیز بگیره 

جالبه اینو نشنیده بودم. اما شنیده بودم که مرد مثل سایه میمونه هرچی بری سمتش ازت فراری میشه

واقعا همینجور بود مثل ماهی بود من بهش میگفتم دوست دارم با کاراش اذیتم میکرد دیگه خیالش راحت بود زنش دوستش داره یکبار که رسما بهم تو پیام.گفت اصلا دوست ندارم یعنی بعد اونموقع قسم خوردم دیگه بهش نگم حالا بعد از سالها هر روز میاد میگه دوستم داری منکه عاشقتم من فقط میمونم نگاهش میکنم