2789
عنوان

شوهرم..

367 بازدید | 36 پست

پول تو جیبی بهم نمیده..هروقت لباس بخام باید کلی بهش بگم تا برم زیر نظر خودش بخرم..کلا همه خریدام اینجوریه..بعدمن مادرو پدرم مریضن کلی بدهی بابت جهیزیم دارم..خودممو خودم..سرکارهم نمیزاره برم شوهرم...اونوقت من گه گداری از پولاش ۱۰ تومن ۲۰تومن برمیدارم آیا اینکار دزدیه اشتباهه گناهه؟درصورتیکع تمام جهیزیع پای من بوده و شرعا پای داماده جهیزیع..بعدم شوهرم یبار اول عروسیمون گفت راضی نیسم ی ریال پولامو واسع جهیزیت بدی مادرپدرت برن کار کنن بدن..ولی من ناراحتم..قسط وامم هست...مادرم ی مقداریشو میتونه جور کنه 

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه حکم شرعیش برات مهمه از کسی بپرس که احکام میدونه اینجا همه بر اساس چیزی که خوششون میاد یا بدشون میاد حرف میزنن 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

فک کنم مشکل داره عزیزم کاش بهش نمیگفتی وی جور دیگه بیان میکردی مثلا روز اول زندگیت میگفتی پولی که بهم میدی مال خودم....وقتی مال خودت باشه وبارضایت به خودت بده یعنی دیگه میتونی از اون پول ببخشی ولی اینکه تاکیدکرده به خانوادت ندی فک کنم مشکل داره

منم قبلا شوهرم همینجوری بود ولی صبر اندازه داره الان تا از سرکار میاد جیبشو خالی میکنه جلوم بعد میره دست و صورتشو بشوره 

وای چه پدری ازم در اومد تازه شوهرم بد دلم بود خودت تنها نرو بیرون با پدر و مادر خودت نرو بیرون 

من نمیفهمیدم یعنی چی تو دوران مجردی من کجا بودی که الان میگی چکار کنم یا نکنم

به اخلاق همسرتون کاری ندارم اما شما ابدا حق ندارید پول بردارید مخصوصا که صراحتا گفته راضی نیستم.

شما با این شرط ازدواج کردید که جهیزیه بیارید ، حالا شرعا و ... باید همون اول تکلیف مشخص میکردید

گناه نیست حقشه

آخه میگه راضی نیسم...منم دلم نمیاد بردارم پول ازش...مجبورم وگرنه میوفتم زندان بابت بدهکاریام..مامانمم بیچاره مریضع بابام معتادو بی فکر...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

پول برداشتن از جیب شوهر ازنظر اخلاقی درست نیس. ولی وقتی بهت نمیده چارت چیه خواهر؟؟دوراز جون بری گدایی؟؟؟

جهیزیه هم وسایل خونه خودش دیگه کم لطفی میکنه درحقیقت این حرفو میزنه

منم چند روز پیش وام دوره مجردیم مونده بود مستاصل بودم چکار کنم پول نداشتم خواستم به بابام بگم شوهرم نزاشت گف اوناامسال تعمیرات داشتن دست وبالشون خالیه خداخیرش بده خودش تسویه کرد خیالم راحت شد

به اخلاق همسرتون کاری ندارم اما شما ابدا حق ندارید پول بردارید مخصوصا که صراحتا گفته راضی نیستم. شم ...

ببخشید یعنی چی چون گفت راضی نیست من وظیفه اش زنشو از لحاظ مالی تامین کنه پس غلط کرده زن گرفته من که هر وقت بهم پول نده میره ته جیبشو در میارم میخواد راضی باشه میخواد نباشه