2777
2789
اخه حقش بود باید حالشو میگرفتم اما دلم یه لحظه تاب نمیاره ناراحت باشه حال خودمم بدشد😔😔

دنیا نیارزد ب آنکه پریشان کنی دلی 

حتی اگه حقش باشه سعی کن آرامشت رو حفظ کنی تحت همه شرایط و بخاطر خودت گلم

عزیزم  راست میگه آدم عادت میکنه من قبلا شوهرم کامیون داشت گاهی وقتها دوهفته یکبار خونه بود من ...

میفهمم واقعا 

خیلی بده اونم با سه تا بچه 

من شوهرم بعضی وقتا قبلا اضاف کار وایمیساد شاید دوروز و نبم خونه نبود خیلی سخت بوده حالا شما چجوری دوهفته تنها بودین 😕

زندگی خیلی نامرده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم با دخترم تنها میمونیم بعضی شبا خیلی میترسیم دخترم بلاس یه صداهایی در میاره تا حد مرگ میترسم

خدایا شکرت بابت  نی نی که تو دلم گذاشتی....لطفا برای سلامتیش صلوات بفرستین...‌
دنیا نیارزد ب آنکه پریشان کنی دلی  حتی اگه حقش باشه سعی کن آرامشت رو حفظ کنی تحت همه شرایط و ب ...

😔😔

چشممم ولی اخه باورمیکنی اولین بارم بود که حالشوگرفتم اونم به حق پررو شده بود فک میکنه سکوت میکنم همیشه حق بااونه 😔

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
😔😔 چشممم ولی اخه باورمیکنی اولین بارم بود که حالشوگرفتم اونم به حق پررو شده بود فک میکنه سکوت میک ...

شوهرته؟! چشمات بی بلا 

عزیزجان صحبت رو برا این روزها گذاشتن مثلا آروم بگو‌ بهش من متوجه میشم ولی ب روی خودم نمیارم بهتره دیگه مثلا این کار رو انجام ندی 

شوهرته؟! چشمات بی بلا  عزیزجان صحبت رو برا این روزها گذاشتن مثلا آروم بگو‌ بهش من متوجه میشم و ...

نه عشقمه قراره نامزدکنیم 😔

فداتشمم❤

مشکلش اینه وقتی گناه داره میپیچونه  منم اعصابم خورد میشع  امامنو تامحاکمه نکنه ول کن نیست نمیزاره برم دانشگاه حالا محیط کارخودش خوب نیست میگم نرو هزارتا بهانه میاره 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
میفهمم واقعا  خیلی بده اونم با سه تا بچه  من شوهرم بعضی وقتا قبلا اضاف کار وایمیساد شاید ...

نمیدونم گاهی اصلا یاد نمیامد شوهرم کی رفته اونقدر مشغول بودم جالبی این بود که شوهر بیشتر اذیت بود تا من اون بیشتر از این که از من جداست شکایت داشت وقتی میامد خونه اون دو سه روز از ور دلم تکون نمیخورد

خوشبخت باشید حس میکنم سن هردوتاتون خیلی کم باشه درسته؟

مچکرم سلامت باشی❤

من ۱۸ اون ۲۳😶ولی عقل اون مث ۵ساله هاست 😑

از حرفت متوجه سن کم هردوتون شدم. تو انتخابت بیشتر دقت کن و برای ازدواج اصلا عجله نکن.

چهه خوب روانشناسین 😂

حس میکنم هیچ جوره بهم نمیخوریم ولی نمیتونم ازش دل بکنم 😔

چهه خوب روانشناسین 😂 حس میکنم هیچ جوره بهم نمیخوریم ولی نمیتونم ازش دل بکنم 😔

ب نظر من کیس مناسب ازدواج برای شما نیست .من فقط راهنمایی میکنم تصمیم با خودتونه ولی ب نظرم تحصیل کن حداقل ی مادر باسواد برا بچت باشی .سنت هم خیلی کمه برای ازدواج بعدا پشیمون میشی ک دیگه بی فایدس...شما وابسته شدی و میتونی فراموش کنی .

یکبار حق زندگی داریم بهتره ب بهترین نحو ازش استفاده کنیم اونطور ک خودت دلت میخواد تصمیم بگیر و اجازه نده پسری بخواد برای تحصیل شما زندگی شما تصمیم بگیره

ب نظر من کیس مناسب ازدواج برای شما نیست .من فقط راهنمایی میکنم تصمیم با خودتونه ولی ب نظرم تحصیل کن ...

نه واقعا حرفاتون درسته 😔

مامانمم میگع چرااجازه میدی براتحصیلت اون  تصمیم بگیره ولی اخه کم میارم اونم یه کارایی روبه خاطرمن انجام داده نمیتونم چشممو ببندم رواونا 😔

ب نظر من کیس مناسب ازدواج برای شما نیست .من فقط راهنمایی میکنم تصمیم با خودتونه ولی ب نظرم تحصیل کن ...

راستییی یه دنیاممنون بابت حرفا وراهنماییاتون ❤💕