2777
2789
نه واقعا حرفاتون درسته 😔 مامانمم میگع چرااجازه میدی براتحصیلت اون  تصمیم بگیره ولی اخه کم میا ...

ببین باز هرچی بگی اون مرده بخاطر عشقش اینکار ها انجام داده بعدا ممکنه تو زندگی عوض بشه مشخص نیست ولی شما خانمی اگه اجازه بدی از الان برات تصمیم بگیره دیگه ی عمر حق تصمیم گیری خودت رو ب اون واگذار کردی .یکی از پایه های زندگی اعتماده خیلی مهمه اون باید اینقدر ب شما اعتماد داشته باشه ک دانشگاه ک هیچ بگی الان دارم میرم مثلا خارج از کشور بگه باشه بر‌و.

عزیزم 💖 الان دیگه شغلشون عوض شده؟! 

آره خودش خسته شد کامیون فروخت الان تو یه شرکت کار میکنه ولی الان راحت ترم اونموقع جون به تنم نمونده بوده فکرشو بکن یه پسر کلاس اولی یه دختر 2 سال یه نوزاد روی دستم وقتی یادم میاد خودم تنها هیچکی کمکم نبود چه پوستی ازم کنده باید خرید میکردم غذا درست میکردم خونه تمیز میکردم بچه داری امتحانات پسرم دختری که تازه میخواست یاد بگیره بره دستشویی پیر شدم تو این سالها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باز هرچی بگی اون مرده بخاطر عشقش اینکار ها انجام داده بعدا ممکنه تو زندگی عوض بشه مشخص نیست ولی ...

اعتمادداره البته خودش میگه ولی من هیچوقت این اعتماد روازسمتش حس نکردم 😔میگع من به تو اعتماد دارم ولی به اونی که ازکنارت ردمیشه اعتماد ندارم 

خیلیییی غیرتیع خیلییی حس میکنه یکی منو دید چی شد بامشاوردرموردش حرف زدم گفت یه نوع بیماری هست که ازدوست داشتن زیاده 😔

متاسفانه شدت بیماری ایشون هم زیاده  بدبینی داره 😔

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
اعتمادداره البته خودش میگه ولی من هیچوقت این اعتماد روازسمتش حس نکردم 😔میگع من به تو اعتماد دارم ول ...

وااای اگه اینطوریه خواهش میکنم تو انتخابت تجدیدنظر کن حتما .دخترخوب ازدواج خیلی مسئله بزرگ و مهمی هست فقط صرف علاقه اصلا و ابدا کافی نیست .

وااای اگه اینطوریه خواهش میکنم تو انتخابت تجدیدنظر کن حتما .دخترخوب ازدواج خیلی مسئله بزرگ و مهمی هس ...

هفت سال انتظارکشیده برام میدونم دوسم داره واقعا ولی رفتاراش عذاب اوره تعریف ازخود هم نباشه همه هم میگن توازاون سرتری بخاطراون اونطوری میکنه 😔

دعاکنین برام بتونممم ازاین چاهی که گرفتارشم بیرون بیام 😔

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
هفت سال انتظارکشیده برام میدونم دوسم داره واقعا ولی رفتاراش عذاب اوره تعریف ازخود هم نباشه همه هم می ...

دلیل نمیشه چون انتظار کشیده باید آیندت رو خراب کنی اصلا این فکر رو نکن .ازدواج مهم ترین تصمیم زندگیته.انشاالله هرآنچه ب صلاحتونه پیش بیاد .برات آرزوی خوشبختی دارم 

دلیل نمیشه چون انتظار کشیده باید آیندت رو خراب کنی اصلا این فکر رو نکن .ازدواج مهم ترین تصمیم زندگیت ...

درسته حماقته 😔

یه دنیا ممنونم ازت ❤

سلامت باشی عزیزدلمممم💕

آره خودش خسته شد کامیون فروخت الان تو یه شرکت کار میکنه ولی الان راحت ترم اونموقع جون به تنم نمونده ...

عزیزم 

واقعا سخته 

با سه تا بچه بخوای همه کار کنی 

خدارو شکر الان راضی هستین 

انشاله ک همیشه خوشبخت و موفق با‌شی عزیزم ❤️😘

زندگی خیلی نامرده