2777
2789
عنوان

مادرشوهرشماهم؟

922 بازدید | 109 پست

مادرشوهرم دیگه خستم کرده ۲ساله ازدواج کردم همش وقتایی که شوهرم خونه نیس مادرشوهرم بهش میزنگه گوششو پرمیکنه بعدمیگه به زنت نگو یا به شوهرم میزنگه یواشکی شوهرمو میکشونه خونش بهش میگه به زنت رو نده همه چیزو به زنت نگو باگوشای خودم شنیدم صدبار شوهرمنم ساده فک میکنه مامانش چون۶۰سالشه تجربه داره و داره راس میگه ی مدتم هس خوراکی اینا میاره اینامیاره از وقتی که خوراکی میاره شوهرم انقد بهش وابسته شده انگار نمیتونه بدون مامانش زندگی کنه برعکس قبلا که میگف اصلا مادرشوهرم مامانش نیس اونقد بهش بدکرد دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکارکنم مادرشوهرم داره شوهرمو تغییر میده زندگیمو تغییرمیده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه. ن مادرشوهرم اینطوره ن شوهرم دهن بین. 

شما روو شوهرت کار کن بیشتر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شاید دعا خورش کرده

چرا حرف پوچ میزنین و با افکار عمومی بازی میکنین

یعنی چی دعا خورش کرده؟؟؟

یه مادر چرا باید زندگی پسرشو بهم بریزه

چه لذتی داره واسش؟

قبل از حرف زدن یکم تفکر باشه بد نیست

مادر های خودتون مادر شوهر نیستن؟؟؟

خودتون در اینده مادر شوهر نمیشین؟

خوبه راجع ب خودت و مادرت کسی اینطور فکر کنه

واقعا که بی فرهنگین...

2790
2778