2777
2789
عنوان

مادرشوهرشماهم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 109 پست
چرا حرف پوچ میزنین و با افکار عمومی بازی میکنین یعنی چی دعا خورش کرده؟؟؟ یه مادر چرا باید زندگی پس ...

عزیز من حرف پوچ نیس.خیلیا هسن ک زندگی پسرشون یا دخترشونو خراب میکنن

خدایا نا امیدم نکن🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا با من بد میکنه اما همینکه شوهرمو میبینه هزاربار به من میگه الهی فدات بشم خسته شدم والا

عه عه انقد بدم میاد

فک میکنن زرنگن و خیلی با سیاستن

ولی نه سیاستاشونم خرکیه 

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
مادرشوهرمنم ی ادمی هس که دستش همش تو جادو ایناس واسه همین میترسم زندگیم خراب شه😢

خیلی بده ادم همچین حسی داشته باشه ....منم مادرسوهرم همینه هرچی ک زیاد اصرار میکنه بخور نمیخورم😂😂

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
چرا حرف پوچ میزنین و با افکار عمومی بازی میکنین یعنی چی دعا خورش کرده؟؟؟ یه مادر چرا باید زندگی پس ...

عزیزم مادرشوهرمن بابقیه مادرا فرق داره برا هزارنفر کرده که میگم اون اگه خوبی بچشو میخواس قبلا که شوهرم باهاش زندگی میکرد هزاربار لباسای شوهرمو جمع کرد انداخت سرکوچه

مادرشوهر منم قبلا رابطه  اش با ما خوب نبود الان خوب شده همشم زنگ میزنه  به شوهرم منم اوایل حساس بودم اما  حالا  خوشحالم  خوبه  که رابطه شون خوب باشه با اینکه خیلی اذیتم کردن  بخشیدمشون 

الان دارم اثراتش رو تو زندگی میبینم آرامشم بیشتر شده

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
میشه بگی از اون خیلی هایی که شما دیدین یکیشون رو مثال بزنین که منم بدونم؟

مادر نامزد سابقم.با دعا اوردم تو زندگی پسرش با دعا هم کاری کرد تو عقد دم عروسی طلاق بگیرم

خدایا نا امیدم نکن🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز