2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم دعاميکنم حال شماهم خوب شه چراحالتون خوب نيست سعي کن به خودت انرژي مثبت بدي

قربونت برم عزیزم مرسی

مشکلام زیاده ولی فعلا همین استرس و ترس و پانیک و... بیچارم کرده. روانشناسم میرم ولی خوب نیستم

قربونت برم عزیزم مرسی مشکلام زیاده ولی فعلا همین استرس و ترس و پانیک و... بیچارم کرده. روانشناسم می ...

عزيزدلم من چندسال پيش حدود بيست روز به شدت حالم بدبود..ترس ازمرگ شديد..شب حتي يه لحظه نميخوابيدم..روزي سه باردکترميرفتم ميترسيدم الان قلبم از کارمي افته

قربونت برم عزیزم مرسی مشکلام زیاده ولی فعلا همین استرس و ترس و پانیک و... بیچارم کرده. روانشناسم می ...

تو نت يه خانومي راهنماييم کرد

و باورکن حالم خيلي خوب شد ورفته رفته بهترشدم

عرق بهارنارنج خوردم. ..هرروز يه کم ميخوردم وواقعا اروم شده بودم

تو نت يه خانومي راهنماييم کرد و باورکن حالم خيلي خوب شد ورفته رفته بهترشدم عرق بهارنارنج خور ...

اتفاقا روانشناسمم گفت هنوز نخریدم

چقدر خوب فکر میکردم فایده نداره... حتما میخرم مرسی

فعلا که ندارم اسطخودوس و اینا میخورم 

عزیزم چله ی یس و طه بخون هدیه کن به امام زمان، حدیث کسا بخون و به پنج تن متوسل شو

کنارش

حتتتتمن چکاپ جسمی بده، منم به شدت سه چهار ماهی درگیر بودم و حتی یکی دوماه پانیک بدجور، رفتم چکاپ مشکل تیروئید و ویتامین د و... داشتم که به لطف خدا با جبران اونها حل شد

همچنین

حتتتتمن برو طب سنتی اصلاح مزاج بشو چون اینا همه علائم بهم ریختن طبعه 

و حتتتتمن با روانشناس ادامه بده 

عزیزم چله ی یس و طه بخون هدیه کن به امام زمان، حدیث کسا بخون و به پنج تن متوسل شو کنارش حتتتتمن چک ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون

حتما انجام میدم. فقط مزاجم نمیدونم چیه ولی فکر میکنم مربوط به سودا هست. یه دارویی هست اسمش سودابره فک کنم. اگه خوب باشه میخورم

لطفا دعام کنید خیلی حال بدیه. شما داروهای شیمیایی هم استفاده کردی؟ 

سوره اخلاص روبخون هفت بار و خودت روبسپر به خدا..سعي کن عميق بشي و بدوني خدابزرگترين نيرويي هستش که ب ...

مرسی عزیزم خیلی با حرفت اروم شدم... جدیدا سعی میکنم خیلی به خدا نزدیک بشم نمازامم شروع کردم ولی بعضی اوقات حس میکنم کمکم نمیکنه

حس بدي بود..بيست روز درگيرش بودم..من ترسيده بودم..شب ها يه ليوان دوغ ميخوردم..قبلش عرق بهارنارنج يه ...

خیلی بده خیلی 😔 خداروشکر خوب شدین

دارو استفاده نکردین؟ من فوبیای قرص و دارو هم دارم دلم میخواد بدون دارو حالمو خوب کنم...