2777
2789
ممنونم عزیزم از راهنماییتون حتما انجام میدم. فقط مزاجم نمیدونم چیه ولی فکر میکنم مربوط به سودا هست. ...

پیش روانپزشک رفتم، فقط یک روز مصرف کردم که همونم چنان مثل ادم خمار تمام روز فقط افتاده بودم یه گوشه که دیگه اصلا نخوردم.... 

خیلی حال و روزای بدی بود ولقعا از خدا میخوام اون حالاتمو هیچوقت دیگه تو زندگیم و هیچکس تو زندگیش تجربه نکنه...

از خودت تشخیص مزاج و دارو مصرف نکن، برو پیش دکتر طب سنتی

خیلی بده خیلی 😔 خداروشکر خوب شدین دارو استفاده نکردین؟ من فوبیای قرص و دارو هم دارم دلم میخواد بدو ...

فدات شم..از ترسم هيچ دارويي نخوردم..بعدبيست روز خودمو جمع و جورکردم..بهارنارنج خوردم..شبها براي خواب دوغ خوردم..و اينکه سعي کردم به خودم بيام و اعتمادم روبه خدا بيشترکنم..شماعزيزم احتمالا ازيه چيزي ترسيدين..چون من ترسيده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم..از ترسم هيچ دارويي نخوردم..بعدبيست روز خودمو جمع و جورکردم..بهارنارنج خوردم..شبها براي خواب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت امروز رفتم بیرون برا بهارنارنج پیدا نکردم حتما میگیرمش

من خودم از قرص خوردن خیلی میترسم دوست دارم با همین چیزا حالمو خوب کنم..‌. دعا کن لطفا

پیش روانپزشک رفتم، فقط یک روز مصرف کردم که همونم چنان مثل ادم خمار تمام روز فقط افتاده بودم یه گوشه ...

خداروشکر که خوب شدی. منم لب به دارو نمیزنم همین گیجی و منگی و خواب الودگی حالمو بدتر میکنه... دعا کن توروخدا خیلی بده😔

باشه مرسی. شما دکتر طب سنتی سراغ داری؟

فدات شم..از ترسم هيچ دارويي نخوردم..بعدبيست روز خودمو جمع و جورکردم..بهارنارنج خوردم..شبها براي خواب ...

گلم میخوام درخواست دوستیتو قبول کنم نمیدونم چرا نمیشه. یه بار دیگه برام میفرستی؟

گلم میخوام درخواست دوستیتو قبول کنم نمیدونم چرا نمیشه. یه بار دیگه برام میفرستی؟

عزيزم فکرکنم مشکل ازسايته

چون برام مينويسه شماقبلن به اين کاربر درخواست دوستي داده ايد..ميخواستم يه چيزي تو پي وي بهت بگم