2777
2789
عنوان

ایمپلنت

| مشاهده متن کامل بحث + 3546 بازدید | 27 پست

عزیزم اگر میخوای واقعاا بعد از کاشت دندون اذیت نشی و احساس خوبی داشته باشی ایمپلنت آمریکایی  بهترینه !! حالا برو یه تحقیقی هم بکن خودت متوجه میشی . من پیش دکتر علی قمری انجام دادم خیلی راضی هستم چون دندونم خیلی آسیب دیده بود مجبور شدم بکشم و بعدشم که الان ناچار به کاشت شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر دلیل دندونتو از دست دادی!!!

هم جای خالیش اذیت میکنه هم غذا خورن سخت میکنه و هم بخاطر خوب جویده نشدن غذا مشکل معده ایجاد میکنه!!!

میدونستی با استفاده از متدهای جدید میتونی دندونی داشته باشی که مثل دندون طبیعی خودت باشه خصوصا اگر 1متخصص حرفه ای انجام داده باشه

دکتر بیرنگ

متخصص لثه

فلوشیپ ایمپلنت و عضو هیات علمی دانشگاه

دندوناتو مثل روز اول میسازه

دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر از طریق:

شماره تماس:

02126355128

02126355227

وبسایت:

نزار خالی بمونه جاش، برو دکتر .. 

بعد یه مدت لثه ات اون قسمت تحلیل میره و دیگه نمیشه روش ایمپلنت کاشت..

یه دکتری برو که خلوت باشه

من خودم تو کرونا ۲ بار رفتم دندونپزشکی، خداروشکر چیزی نشد

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport

من تازگی ایمپلنت کردم 

بابت هزینه ش حق داری عزیزم خیلی گرونه 

ولی عوضش خیالت راحت میشه دیگه. برا من درد نداشت من کرج زندگی میکنم رفتم کلینیک دکتر عارف. خیلی کارش خوب بود

روی سایتش ویدئو های آموزشی درباره ایمپلنت میذاره خیلی مفیده مثل قیمت ایمپلنت، مراحل ایمپلنت، انواع ایمپلنت و ...

لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن

https://arefclinic.ir/category/blog/implant/

اگه درد ایمپلنت تا دو هفته بعد از جراحی ادامه دارد و رو به افزایش است، باید به دندان‌پزشکی مراجعه کنید. ممکن است مشکلاتی در روند جراحی ایجاد شده باشد و یا مسائل و مشکلات دیگری در حال وقوع باشند که بهتر است در اسرع وقت از آن‌ها پیشگیری به عمل آید و یا هر چه سریع‌تر رفع شوند. من این مقاله رو خوندم تو هم اگه بیشنر میخوای درباره درد دندون بعد از ایمپلنت بدونی اینجا  کلیک کن 

از هزینه الانش خبر ندارم ولی میتونم بگم که اگه از دردش میترسی برو مطب دکتر بهمن پوراقدم، دو تا مطب داره یکیش فرشته یکی دیگه تو سعادت آباد، الان دیگه همه میشناسنش دکتر فرزیه اصلا معطلت نمیکنه و کاراشو بدون درد انجام میده

http://Www.drbahmanpouraghdam.com