2777
2789
عنوان

ایمپلنت

3546 بازدید | 27 پست

سلام من باید یکی از دوندای جلوم رو ایمپلنت کنم یعتی عصب کشی کرده بودم کنارش خرد شد بعد مدتی بخاطر کرونا نرفنم دندونپزشکی حالا مجبور شدم برای ی دندون دیگم برم دکتر گفت دندونت چیزیش نمونده برا روکش باید بکشی ایمپلنت کنی دارم از غصه میمیرم خیلی ناراحتم هزینش یه طرف دردشم ی طرف

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در استخوان فک جای گرفته و به واقع کاشته می شود. ایمپلنت در دو نوع یک تکه یا دو تکه می تواند بوده و پس از جای گرفتن پیچ آن که از جنس تیتانیوم است، تاج و ریشه را متصل می سازد. بسته به تشخیص دندان پزشک، ایمپلنت می تواند از نوع یک تکه یا دو تکه باشد.

لازم به توضیح است که به کارگیری ایمپلنت های دندانی پس از کامل شدن دندان های دائمی امکان پذیراست. در واقع کاربرد آن ها پس از آن که ریشه های دندان مورد نظر کامل شده است ممکن می باشد، چون پس از کامل شدن ریشه دندان رشد استخوان آلوئول (استخوان حول دندان) به پایان می رسد . بنابراین در موارد خاص و با رعایت اصول علمی در سنین پایین امکان انجام ایمپلنت دندانی امری ممکن است.

بهترین متخصص ایمپلنت دندان در تهران

پیش نیازهای انجام ایمپلنت دندان
برای انجام ایمپلنت دندانی، نیاز به یک سری پیش نیازها و آمادگی در استخوان بندی و بهداشت دهانی و فک فرد بوده که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم:

• رعایت کامل بهداشت دهان و دندان و نبودن هیچ گونه کیست یا سایر بیماری های لثه، دهان، دندان و زبان
  • سلامت استخوان محل قرارگیری ایمپلنت از نظر کمیت و کیفیت استخوان
  • دارا بودن حداقل۳ میلیمتر عرض استخوان محل ایمپلنت
  • دارا بودن حداقل ۸ میلیمتر طول مفید استخوان محل ایمپلنت
  • ضرورت وجود تیپ یک یا دو یا حداکثر 3 استخوانی البته در تیپ ۳ و۴ استخوانی انجام ایمپلنت امکان پذیر است
  • دارا بودن گیر اولیه 35 تا 60 نیوتن

ارزان ترین ایمپلنت دندان در تهران

نکته: برای انجام ایمپلنت، نیاز به یک سری معاینات از سوی دندانپزشک بوده که باید با عکس رادیوگرافی همراه شود. در این صورت دندانپزشک می تواند تشخیص مناسبی برای انجام ایمپلنت داشته باشد.

به علاوه درک و شناخت تیپ های استخوانی فک فرد، تعیین کننده نوع ایمپلنت و روش انجام آن خواهد بود. تیپ های استخوانی افراد از تیپ شماره 1 تا تیپ شماره 5 متغیر بوده و به همان نسبت، ایمپلنت گذاری و ترمیم دندان های از دست رفته، انجام خواهد شد.

دکتر مهدی سزاوار متخصص ایمپلنت دندان

متخصص جراحی فک و صورت | ایمپلنت دندان

ايمپلنت اقساط اگر كسي نياز داشت مركز تخصصي ايمپلنت ايرانا چندتا متخصص و جراح فك و صورت و متخصص لثه هستن و ايمپلنتولوژيست ، مادرم قبلا پيششون فول فك انجام داده بود و الان براي پدرم مراجعه كردم شرايط قسطي گذاشتن خيلي شرايطشون خوبه

٠٢١٢٦٢١٤٥٠٤

پدر من چند وقت پیش برای ایمپلنت به مطب دکتر بیرنگ مراجعه کرد، ایشون روش ایمپلنت یک روزه رو به بابام پیشنهاد کردن، تعریف دکتر بیرنگ رو خیلی شنیدیم، یه جلسه رو رفته و تا به جای کار، کارشونئ خوب بوده