2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادتون بدم ؟🤗🤗🤗

من پنج سال پیش پختم سبزی مخصوص داشت اونم از اهواز دوستمون اورد 

اون یادم داد تقریبا عین قرمه سبزی بود 

الان هر چی فکر کردم نحوه پخت یادم نیومد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من که سبزی تازه رو تفت میدم من دوست دارم سبزیم باشعله ملایم ومدت طولانی تغییر رنگ بدهد

.بعد پیاز وتفت میدم سبزی واضافه میکنم ادویه 

وسیرررر رو اضافه میکنم بنده به تمر علاقه دارم آب تمر رو میگیرم به موادم اضافه میکنم  یه کوچولو هم گاهی گوجه رنده میکنم میزنم بارب خیلی خیلی کم برای مزه نه تغییر رنگ در قابلمه رو میزارم که مواد به خورد هم برن وبعد به اندازه کافی آب اضافه میکنم ماهیمم جدا یکم سرخ میکنم و  بعد به خورشت اضافه میکنم ومیزارم حسابی جابیفته والسلام

پیاز خوب سرخ  مکنی   بعد  سیر لهه شده ادافه مکنی زیاد سیر سرخ نکن سی ثانیه بعد یک قاشق  رب گوجه  و یک کاسه  کوچک اب تمبر ادافه  کن  اندازهی که مخواه  اب بریز،یک قاشق  ارد گندم قاطی اب مکنی خوب سافش مکنی  مریز روی رب گوجه  تمبر   دراخر  سبزی  ماهی اذافه مکنی بعثها سرخ مکنن ولی من دراخر رو ابش مریزم  زیرش کم مکنم تا یک ساعت  دوست داشتی یک قاشق  رب انار بزن