2777
2789
ممنون از راهنماییت عزیزم😙😙😙 چند روز پیش شدم 21  پسره😍

عزیزم🤩🤩بسلامتی انشاالله.پس من یسال ازت بزرگترم.من ۱۹سالم بودکه مامان شدم.الان پسرم تو۳سالگیه.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم😙 ای جان خداحفظش کنه😍 اسمش چیه؟ من هنوز انتخاب نکردم😩

لطف داری خواهرجون😉😉😘انتخاب اسم خیلی سخته.حتمااسمیروکه دوستداری انخاب کن.پسرمن اسمش آرمینه.خودم عاشق اسمش شدم.واقعاهیچ اسمیرونمیپسندیدم.تااینکه آرمینودیدم.🤭

😙 اره من هیچ اسمی به دلم نمیشینه ای جان😍😍انشالله دومادیشو ببینی😍

مرسی عزیزم.همچنین باتودلی شما.❤❤الاهی بحق پنج تن بسلامت بغلش کنی.میشه بپرسم اهل کجایی

دکتر گفت نسبت به سنت خوبه 😕 چی بخورم وزن بگیره؟  خودم از اول بارداری تا الان که 28 هفتم 9 کیل ...

برای منم همین حدودا بود. از دکترم پرسیدم کم نیست گفت وزن اونقدر مهم نیست مهم رشد دور سر و استخوان ران و در کل رشد جنین منطبق با هفته بارداری باشه. دکتر من خیلللی سخت گیره مطمینا اگه مشکلی بود تعارف نداشت و میگفت.

برای منم همین حدودا بود. از دکترم پرسیدم کم نیست گفت وزن اونقدر مهم نیست مهم رشد دور سر و استخوان را ...

برای منم گفت خوبه ولی بازم استرس دارم.

خب خداروشکر خیالم راحت میشه اینارو میخونم

شماچندهفته ای؟

ممنونم😍🌸😍🌸 انشأالله😙 من تبریزم

عزیزم.خیلی خیلی خوشبختم😘😘😍😍منم کرمانشاهی هستم.یچیزبگم باور نمیکنی.تاحالاتوی سایت باهرکی اشناشدم ترک زبان بودن.❤❤عزیزم خیلی خیلی مراقب خودت باش دوران بارداری خیلی حساسه درسته سخته وپرازاسترسه اما تکرارنشدنیه.باورمیکنی بااینکه پسرورووجکم کنارمه اما گاهی دلم برای دوران بارداریم تنگ میشه.حتی بااینکه سرزایمانمم خیلی دردکشیدم اما واسه شبی که دردام شروع شد وروزی که پسرم دنیااومدم دلتنگ میشم.امیدوارم بسلامتی زایمان کنی وگل پسرتوبسلامت بغل کنی.عزیزم بهتریناروازخدابرای خودت وتودلیت میخوام.💙💙💙💙💙💙💙💙