2777
2789
دکتر گفت نسبت به سنت خوبه 😕 چی بخورم وزن بگیره؟  خودم از اول بارداری تا الان که 28 هفتم 9 کیل ...

عزیزم نگران نباش بیشترین وزن گیری بچه ۴هفته اخربارداری.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
والا من خودم بخاطر طول سرويكس احتمال زايمون زودرس دارم خودمم موندم چي بخورم بچه ام تپل شه لااقل زود ...

سرویکست چنده.چندهفته ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرویکست چنده.چندهفته ای

سرويكسم هفته ٢١شد٢٥ كه سن بارداريم زياد بود نميشد سركلاژ الانم به خواست خدا و امپول و قرص و استراحت و شيافت تا اينجا رسيدم خداروشكر

الان ٣٠هفته ام

آخه الان که وزن نی نی های شمارو خوندم نگران شدم 😥

نگران نباش منم دکتروقتی گفت۱۱۵۰برق ازسرم پرید چون کسایی دیگه میومدن حتی۲کیلوهم وزن نینی شون بود.ولی خداروشکرپسرم که دنیااومد۳۵۰۰وزنش بود.

سرويكسم هفته ٢١شد٢٥ كه سن بارداريم زياد بود نميشد سركلاژ الانم به خواست خدا و امپول و قرص و استراحت ...

خداروشکر عزیزم.منم هفته ۱۹سرکلاژشدم.سرویکسم ۲۷ بود.نگرانیاتودرک میکنم.

نگران نباش منم دکتروقتی گفت۱۱۵۰برق ازسرم پرید چون کسایی دیگه میومدن حتی۲کیلوهم وزن نینی شون بود.ولی ...

واقعا؟ خیالم راحت شد ممنون عزیزم 

آخه من خیلی نگرانم هم نگران وزنش هم دنیا اومدنش هم بعدا که میتونه شیر بخوره یا نه. همش استرس دارم

واقعا؟ خیالم راحت شد ممنون عزیزم  آخه من خیلی نگرانم هم نگران وزنش هم دنیا اومدنش هم بعدا که م ...

نه چرانگران باشی.من قبل بارداریم ۸۰کیلوبودم.باقد۱۷۶.وقتی حامله شدم چون ویارم خیلی افتضاح بودشدم۶۰کیلو.حساب کن شده بودم یه چوب خشک.تا۴۱هفته که پسرم دنیااومدبازورمکمل بازشدم همون ۸۰کیلو.بعدزایمانم بسرعت ۱۰کیلوکم کردم همون ۳روز اول.اصلانگران نباش.

من از اول بارداریم 9 کیلو اضافه کردم قدم بلنده اصلا معلوم نمیشه چاق شدم شکمم کوچکه الان 28 هفتم. عز ...

من سینم اصلانوک نداشت یهکوچولواونم پهن بود.باورکن تاچهلروزاول خودم بایدبزورنگهش میداشتم تابره تودهنش.شیرخشکم نخوردپسرم حالش بهم میخورد.ولی بهد۴۰روزکه یکم جون گرفت ومیتونست میک بزنه سینم نوکش برجسته شد.دیگه راحت سیرمیخورد.البته من ازسیردوشم خیلی استفاده کردم.اونم خیلی تاثیرداشت.

خداروشکر که شیر خودت و خورد منم خیلی نگران این موضوعم😥😥

ممنون.عزیزم نگرانی نداره که.ولی یه چیزی خواهرانه میگم من اگه یبچه دیگه بیارم حتمابهش شیرخشک میدم.چون پسرم واقعااذیتم کرد.مدام درحال شیرخوردن بود چه شب هاتاصبح شیرمیخورد.شماهم اگه براتون مقدوربودحتماشیرخشک بدین بخوره.خودتوراحت ترین.ومشکلاتی براتون پیش نمیاد.

ممنون.عزیزم نگرانی نداره که.ولی یه چیزی خواهرانه میگم من اگه یبچه دیگه بیارم حتمابهش شیرخشک میدم.چون ...

خودم شیر خشک گفتم بدم اونقدر در گوشم گفتن هیچی شیرمادر نمیشه و..... منم نگران کردن

خودم شیر خشک گفتم بدم اونقدر در گوشم گفتن هیچی شیرمادر نمیشه و..... منم نگران کردن

نه عزیزم اگه نینی کوچولوت شیرخشک خوردحتمابهش بده.چون واقعاکارتوخیلی راحت ترمیکنه.من واقعااذیت شدم سرپسرم.ببین خودت چجوری راحت تری.شما مادری ومطمعنن صلاح بچتوبیشترمیدونی.نه دیگران.دیگران که جای شمانیستن اذیت بشن.چندسالته.جنسیت نینیت چیه