2777
2789
عنوان

کم خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 47 پست
صبح ها ممکنه خواب بمونم ایراد نداره شب بخورم؟

ن بابا هر ساعتی ک دلت خواست بخور

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خستگی..بی حالی..بی حوصلگی.. عصبی شدن...اکسیژن پایین میاد تو خون..ولی خوب اینا علائم مشترکی هست بین ب ...

منم دقیقا همین علائم و دارم البته دکتر برام آزمایش نوشت آزمایشم دادم جوابشم گرفتم ولی از ترس کرونا نمیرم دکتر  

کاربری سومم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهن رو اول صبح بخوری بهتر جذب میشه منتها بعضیا مشکل معده پیدا میکنن هر ساعتی دلت خواست بخور

مممنونم...چون بیخوابی دارم و شبا جغد میشم و صبحا خواب به خاطر اون گفتم..ولی سعیمو میکنم حتما که صبح بخورم..بعدش تا چند ساعت نباید لبنیات بخورم؟

مممنونم...چون بیخوابی دارم و شبا جغد میشم و صبحا خواب به خاطر اون گفتم..ولی سعیمو میکنم حتما که صبح ...

نمیدونم والا 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
منم دقیقا همین علائم و دارم البته دکتر برام آزمایش نوشت آزمایشم دادم جوابشم گرفتم ولی از ترس کرونا ن ...

اشتباه نکن...به نظر من چیزی نیست ک نخوای بری..الکی و بیهوده ک نیست..برای سلامتیته ماسک بزن و دستکش بپوش هیچی نمیشه..بهتره که بعدا خدای نکرده بزنی رو دستت که کاش میرقنم..

راس میگی من واقعا تنبلی کردم 

نمیدونم بگم تنبلی کردی یا نه...چون هر ادمی یه جوره ..من خودم خیلی عجول و دکتری هستم ...سریع میزم دنبال دوا درمون...نمیذارم رو زمین بمونه اگه مشکل جسمی ای دارم

گیری کردیما...چون من روزا لبنیات زیاد میخورم به خاطر اون گقتم شب باشه ک دیگ شیر و اینا نخورم

خب همین کارو کن 

منم دقیقا همین علائم و دارم البته دکتر برام آزمایش نوشت آزمایشم دادم جوابشم گرفتم ولی از ترس کرونا ن ...

آزمایشگاه رفتنه ک خطرناک تر بوده 

شیلد بزن ماسک بزن دستکش بپوش 

برگشتی هم لباساتو بریز ماشین لباسشویی و برو حمام هیچی نمسشه

نمیدونم بگم تنبلی کردی یا نه...چون هر ادمی یه جوره ..من خودم خیلی عجول و دکتری هستم ...سریع میزم دنب ...

من شب ها خوابم نمیبره روز ها میخابم متاسفانه 

الان که اینجا دارم چت میکنم دیشب نخابیدم اصلا هم خوابم نمیاد

دو سه هفته پیش رفتم دکتر گفت هیچیت نیست  فقط مشکوک به کم خونی هستی

کاربری سومم   
همین کارو میکنم تا ببینم چی میشه...نشدم صبحا میخورم...مرسی از راهنماییت🌹

اگر صبحا خوردی تا ظهر شیر و ماست نخور 

صبحانه ها ارده مایع و سه شیره بخور 

عالیه

اگر صبحا خوردی تا ظهر شیر و ماست نخور  صبحانه ها ارده مایع و سه شیره بخور  عالیه

اتفاقا ارده و شیره ام میخورم...با این ک جوش میزنم ولی مجبورم..طبعم سرده متاسفانه...الان ۶ ماهه اقدام کردم برای بارداری ولی خبری نمیشه...هر بارم که سونو دادم رحمم آمادگی خوبی داشته حتی یک بار ۳ تا تخمک ازاد کرده بودم نمیدونم چرا نشد

من شب ها خوابم نمیبره روز ها میخابم متاسفانه  الان که اینجا دارم چت میکنم دیشب نخابیدم اصلا هم ...

من کم خوابیم ماله افسردگیم و اعصابم هست...شما شاید ساعتای خوابت تغییر کرده و نشکل درونی ای نداشته باشی...ولی خوب برو عطاری بگو برای بی خوابی بهت دمنوش بده خوبه تاثیر داره..من دم کرده اسطوخودوس و برگ به لیمو بهم داد ک بخورم..