2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 96 پست
سنی نداره مادرشوهرت.چرا خودش زده به پیری و عجز و ناتوانی که بچه هاش براش تعیین تکلیف کنن و دل بسوزون ...

اخه دهات زندگی کرده تازه شاید پنج ساله اومده تهران طرز فکرش قدیمیه دگ

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎
من اصن دخالت نکردم گفم هرطور خودتون میدونین هی با مثال زدن خالم ک بیوست بهشون فهموندم ک الان باهم زن ...

اورین باهمین روش برو. اینم ک من گفتم بگو چون کارسازه، 😀

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پیداست دختر خوش قلب و مهربونی هستی کاملا درکت میکنم تازه عروسی دوست داری مستقل باشی اما مشکلیه که پیش اومده سعی کن شوهرتون را حمایت کنید اونححق داره دلواپس مادرش باشه یه خونه دو طبقه بگیرید با هم زندگی کنید تا خیال همسرتون هم راحت باشه شما هم عزیز تر میشید

اللهم الرزقنی شفاعه الحسین
وا.من کردارو دوس دارم.واقعا انسانهای شریفی هستن.ولی اینو نمیدونستم.حق هر زن هستش که نخواد تنها بمونه ...

بخدا من الان ۳ هفتس همش پیششم دلمم خیلی براش میسوزه ولی چ میشه کرد منم فقط ۲۰ سالمه حق زندگی دارم از الان با مادرشوهرم باشم تا کی ؟! شاید من زود تر مردم طعم خوشبختیو کی بچشم پس 😔

چ اوضاع سختی منم همسرم همش میگه مادرم اول و اخر من باید نگه دارم ادم از فردای خودش خبر نداره ولی دوس ...

چه بد ک از الان میگ 😔 ولی همسر من خودشم دلش نمیاد خونه رو بفروشه میگ ارامشی ک اینجا هس هیجا نیس بین دوراهیه سختیه نمیدونه اونو تنها بزاره یا ارامشو ازمون بگیره 🙁 و من میترسم ک تهش بگه مادر ی چیز دیگس 

خو عزیزم درسته این اتفاق میتونه بعد ۲.۳ سال زندگی مشترک بیوفته ن کسی ک فقط ۲ ماه زندگی کرده هنو خوشی ...

آخی عزیزم من کاملا درکت میکنم هر چی ام که خوب باشه بالاخره مادر شوهره دیگه دخالتاش شروع میشه شک نکن ولی شما یه کاری کن ، از الان بشین با شوهرت صحبت کن که من خیلی مادرتو دوس دارم و درکت میکنم ولی بنظرم اگه بخواد با ما زندگی کنه ممکنه بعد چند وقت احتراممون از بین بره و یه سری مسائل پیش بیاد دوری و دوستی

به نظرم اجازه بدید خودش تصمیم بگیره  ،اگر تصمیمش این بود که تهران بمونه اونوقت خونه شهرستان رو ...

اخه خودش همش میگ چیکا کنم ؟! چیکا کنم؟! 

از همه مهم تر مادر شوهر خودش الزایمر گرفته و تو شهرستانه اگ بره شهرستان باید ازون پرستاری کنه ک اینکارو نمیکنه میگ مادرشوهرم به من ربطی نداره :(

و من دلم نمیاد اینو ب خودش بگم🖤

چه بد ک از الان میگ 😔 ولی همسر من خودشم دلش نمیاد خونه رو بفروشه میگ ارامشی ک اینجا هس هیجا نیس بین ...

امیدوارم بهترین تصمیم بگیره که دل توهم نشکنه..اگه مادر شوهرت خوبه باشه شاید شه تحمل کرد من مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده جوری ک همسرم خودشم میگه ولی باز چی بگم چیزی نگم بهتره 

به نظر من اگه براتون ممکنه یه خونه تو همسایگی خودتون براش بگیرین اینجوری نزدیکتونه و میتونید هواشو د ...

امیدوارم همسرم اینو قبول کنه 

چون تو خونه دو طبقه ادم نمیتونه مستقل باشه الان با دخترشه میبینم دیگه شام و ناهار همش باهمن و این ب شدت برای من ازار دهندس ممکنه ی شب من نخام شام درست کنم خو ب این بنده خدا چی بدم !؟ یا بخام تا ۲ بخوابم این بنده خدا ساعت ۶ بیداره چیکار کنه میدونی بحث من ی سری از ازادی های زناشوییه ک اول ازدواج همه هس 

عزیزم پیداست دختر خوش قلب و مهربونی هستی کاملا درکت میکنم تازه عروسی دوست داری مستقل باشی اما مشکلیه ...

عزیزم شما خیلی مهربونی ولی بحث من اون حریم خصوصیه الان تو دو طبقه هستن با خواهر شوهرم و اصلا حریمی وجود نداره و مطمئنن با منم همینه چون حس راحتی باهام داره من حتی ب پدر مادر خودمم اجازه نمیدم بی اجازه بیان خونمون چون خو ادم اول زندگیشه ممکنه خلوت کرده باشه با همسرش ولی مادرشوهر من ب این چیزا اعتقادی نداره متاسفانه دوران نامزدی تو اتاق خواب در بسته بود و من بالباس راحتی بودم صب ساعت ۷ صب یهو درو وا میکرد میومد تو اتاق این منو ازار میداد و میده

آخی عزیزم من کاملا درکت میکنم هر چی ام که خوب باشه بالاخره مادر شوهره دیگه دخالتاش شروع میشه شک نکن ...

😞😞خودش همه اینا رو میدونه خودش بهم میگه همه اینارو ولی ب شدت ادم احساسیه اگ ببینه مامانش یکم ناراحتی کنه کل نظرش برمیگرده میدونی انگار سر ی دوراهی سخته هم من و زندگیشو دوسداره و نگران مادرشه 😞