2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 96 پست
الان اول زندگیته عزیزم لطفا احساسی عمل نکن با عقل و منطق عمل کن مادرشوهر کجا اول زندگی عروس داماد می ...

قبول دارم ب شدت ولی قانون زندگی من اینه ک با پنبه سر ببر بخصوص مادرشوهر من از اول مخالف ازدواجمون بود الان ممکنه دوسم داشته باشه چون باهاش مدارا کردم

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎
قبول دارم ب شدت ولی قانون زندگی من اینه ک با پنبه سر ببر بخصوص مادرشوهر من از اول مخالف ازدواجمون بو ...

عزیزم اول زندگیته یک کلمه بهت میگم تا اخرش یادت بمونه این جملم کاری نکن که برگردی تو اینده به چند سال قبلت افسوس بخوری ۹۹/۸/۲۵یه ادمی این حرفو بهت زد سوارشون کنی نمیتونی پیادشون کنی دور باش عزیژ باش بذا احترامتو نگه دارن وسلام

خدایاشکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اول زندگیته یک کلمه بهت میگم تا اخرش یادت بمونه این جملم کاری نکن که برگردی تو اینده به چند سا ...

معلومه زخم خوردیا گلم🙁

معلومه زخم خوردیا گلم🙁

خیلی خیلی حماقت کردم خیلی بخدا محبتی که به مادر پدرم نکردم به اونا کردم چون عاشق شوهرم بودم گفتم اینم خانوادشن اخرش ذره ذره دلمو شکوندن الان نمی‌فهمی چی میگم عروس خانوم بعدا به حرفم میرسی سنت کمه نذار ازت سواستفاده کنن 

خدایاشکرت
اگر واقعا مادر خودم بود میدونس چ شخصیت مستقلی دارم و واقعا ب خودش اجازه نمیداد بیاد باما😔

اگه مادرشوهرت خوبه بارم قابل تحمله اما هرچقدم خوب باشه بالاخره مادرشوهره ...الان بیاد بمونه همه چیش باتوعه دیکه ..و البته همه چی توام با اونه😜گرفتی که یعنی خورد خوراک خوابیدن لباس پوشیدنت هممه چیتو زیر نطر میگیره ..بازم بهتره جداباشه یا حداقل با خواهرشوهرت تقسیم کنید ی روزایی رو اونجا باشه ..ولی درکل از انصاف نگذریم اگه کسی رو غیر شما و دخترش نداره و دخترش قبولش نمیکنه شما مراقبت کن ولی سعی کن ی روزایی بره پیش اون ..بالاخره ادم پیر میشه تنها میشه مخصوصا الان ک همسرش فوت شده افسرده میشه دل داره دیکه .اونم ادمه 

خیلی خیلی حماقت کردم خیلی بخدا محبتی که به مادر پدرم نکردم به اونا کردم چون عاشق شوهرم بودم گفتم این ...

الان باهاش حرف زدم گف نمیتونم بزارم مامانم تنها بمونه همون چیزی ک ازش میترسیدم منم مخالفتمو اعلام کردم

اگه مادرشوهرت خوبه بارم قابل تحمله اما هرچقدم خوب باشه بالاخره مادرشوهره ...الان بیاد بمونه همه چیش ...

منم خیلی دلم براش میسوزه ولی اخه چطوری بیارمش پیش خودم وقتی هنو ۲ ماهه سرخونه زندگیمم سنمم کمه