2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 96 پست
امیدوارم بهترین تصمیم بگیره که دل توهم نشکنه..اگه مادر شوهرت خوبه باشه شاید شه تحمل کرد من مادرشوهرم ...

😔مادر شوهر مادرشوهره دگ حتی اگ خوبم باشه ناخواسته باز دل ادمو میشکونه

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😞😞خودش همه اینا رو میدونه خودش بهم میگه همه اینارو ولی ب شدت ادم احساسیه اگ ببینه مامانش یکم ناراح ...

عجب گیری افتادی از دست این مادرشوهر ، چقد حرص می خورم آخه این چرا خودش تنها زندگی نمیکنه؟ حتما باید اول زندگی بیاد ور دل تو؟

اره درست میگی حق داری 

مثلا همش فک میکنه من پسرشو تا صب بیدار نگه میدارم همش ب پسرش میگ نمیخوابی میای اینجا چرت میزنیا درصورتیکه خونشون ساکته اون خوابش میگیره🙁

عجب گیری افتادی از دست این مادرشوهر ، چقد حرص می خورم آخه این چرا خودش تنها زندگی نمیکنه؟ حتما باید ...

الان از خواب پاشد میگم چیشده مامان چرا ناراحتی میگ نمیدونم چیکا کنم کجا برم با کدوم پول برم منم گفم نگران نباش بالاخره ی کاری برات میکنیم دگ بلاتکلیف نمیمونی ک میگ چرا نمیخوابی میگم خوابم نمیاد میگه خب بخواب خوابت میبره 🙄

امیدوارم همسرم اینو قبول کنه  چون تو خونه دو طبقه ادم نمیتونه مستقل باشه الان با دخترشه میبینم ...

ببین عزیزم کاااااملا میفهممت ، اصلا مادر شوهر نه ، مادر خودت ، با هم تو یه خونه بودن ناخواسته خیلی سوءتفاهم ایجاد میکنه،حرمتها شکسته  میشه وخیلی چیزای دیگه ، ولی اگه یه خونه بگیرین که تو همسایگی خودتون باشه ، خیلی خوب میشه ، هم کنارتونه ، هم بهش میرسین ، هم نمیزارید تنها بمونن

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
😄😄😄 به دل نگیر بیخیال وگرنه میشی مثل من همش ازشون کینه تو دلمه 

اتفاقا اصن کینه ای نیسم اووو اینقد ازین حرفا زده ولی واقعا خیلی دوسش دارم بااینکه برام هیچکاری نکردن میدونی خودش از همون اول با مادرشوهرش زندگی کرده خیلی سختی کشیده دلم براش خیلی میسوزه ولی کاریم نمیتونم بکنم

ببین عزیزم کاااااملا میفهممت ، اصلا مادر شوهر نه ، مادر خودت ، با هم تو یه خونه بودن ناخواسته خیلی س ...

خو منم همینو میخام دیه میگم ی وقت شوهرم لج نکنه بگه بیا با ما فلان قید همچیو بزنه 😔😞 اخه ی سری بهم گف هیچکس مث هم خون ادم نمیتونه ارومت کنه الان درمون درد من مادر و خواهرمم خیلی دلم شکست 🖤😔ولی نتونسم کاری کنم بدبختی اینجاس ک خیلی دوسش دارم طاقت ی ذره غمشو ندارم

الان اول زندگیته عزیزم لطفا احساسی عمل نکن با عقل و منطق عمل کن مادرشوهر کجا اول زندگی عروس داماد میاد خونشون برا زندگی؟؟؟تو کدوم قرنیم؟؟؟به خودت بیا یعنی چی نمیتونم غمشو بیینم پس تو چی؟؟؟الان دوماه زیر سقفی نمی‌فهمی پس فردا هزار تا حرف زد بهت مادرشم دیگه نتونستی اژ خونه بفرستی بره اونوقت میفهمی چی گفنم جنگ اول به از جنگ آخره

خدایاشکرت