2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 96 پست
چی بگم!!!مادرشوهرت باید خودش بفهمه که مزاحم زندگی دیگران نباشه من فقط تو این موندم آیااااااا ما هم ...

باور کن اینقد این روزا تو استرسم میگم خدایا ب من لیاقت بده صاحب فرزند شم پیر ک بشم خودم میشینم تو خونم سیگارمو دود میکنم😑

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرت فوت کرده که خدا رحمتش کنه  ولی چه ربطی داره بی خانمان که نشده  مادربزرگ من ،۸۰ ...

اخه خونه این تو شهرستان بیجاره ما تهرانیم بچهاش میگن نباید بره تو دهات تنها باشه شهر امنیتش بیشتره :(

دلم هم برای مادرشوهرت سوخت هم برای شما میدونم خیلی سخته 😢

خودم خیلی دلم براش میسوزه شوهرم ک شب کاره همش پیششم ولی خدایی حریم خصوصی اونم اوایل زندگی مهم ترین چیزه

اینا کوردن هیچ زن بیوه ای دگ ازدواج نمیکنه عشقم

وا.من کردارو دوس دارم.واقعا انسانهای شریفی هستن.ولی اینو نمیدونستم.حق هر زن هستش که نخواد تنها بمونه.

فکر نکن اگه مادرشوهرت بیاد خونه تو راضی و خوشحاله.اونم بهش حس سربار بودن دست میده.

اگه نمیخواد ازدواج کنه ، بهترش اینه خونه خودش بمونه ط بچه ها بهش تند تند سر بزنن.

نذارن کمبود مالی و عاطفی حس کنه.اینجوری هم برای اون بنده خدا بهتره ، هم شما راحت ترین.

اخه خونه این تو شهرستان بیجاره ما تهرانیم بچهاش میگن نباید بره تو دهات تنها باشه شهر امنیتش بیشتره : ...

به نظرم اجازه بدید خودش تصمیم بگیره 

،اگر تصمیمش این بود که تهران بمونه اونوقت خونه شهرستان رو بفروشید تو تهران براش رهن کنید ،یا بخرید 

،ابتجوری هم استقلالش حفظ میشه هم حرمتش از بین نمیره هم پیش شماس

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اگ‌مادرشوهرت باهات بد بوده قبول نکن

بد نیس ولی مادر شوهره تو ی سری چیزا دخالت میکنه ک اصن واقعا معنی ای نداره پسرش ا سرکار میاد خوابش میاد چون خونشون ساکته همش میگ شبا تا دیروقت بیداری همینه دگ زود بخواب پشت هم بعد تکرار میکنه انگار من تا صب ازش بیگاری میکشم درصورتیکه خونه خودمون چون سر و صدا داریم همسرم تا ۱ بیداره😑

خیلی دلم سوخت براش. ایشاالله من قبل شوهرم بمیرم که بچه ام سختی نکشه‌. البته من اصلا اخلاقم اینجوری ن ...

خدانکنه عزیزم خدا کلی بهت عمر با عزت بده من خودم خیلی دلم میسوزه براش ولی خو من فقط دوماه زندگی کردم😔

معلومه غیر ممکنه یه همچین چیزی حتی میتونه دلیل طلاق من باشه اصلا قبول نکن

😔منم بهش فک میکنم ولی چون دوس پسرم بوده و انتخاب خودم بوده و بابام مخالف بوده و ب شدت دوسش دارم خیلی سخته تصمیم گیری

بد نیس ولی مادر شوهره تو ی سری چیزا دخالت میکنه ک اصن واقعا معنی ای نداره پسرش ا سرکار میاد خوابش می ...

ب نظرم ی مدت بذار بیاد بمونه ببین چی میشه .اگ رفتارش بد بود ب شوهرت بگو بره پیش دخترش

ول کن این حرفارو.بزار بگن. اون اگه عقل داشته باشه نمیاد چون اولا گند میزنه به زندگی و جوونی شما.دوما ...

من حاضرم کل زمین و خونه دهات رو ببخشه ب داماد و خواهرش ولی همینجایی ک الان هس بمونه :(( حیفه تازه جهازمو چیدم قید عروسی و عکس و زدم ب خونم رسیدم چطوری بفروشمش 

خب چی میشه دنیابه اخرنمیرسه که کلی هم پیش خدات عزیزمیشی مهربون باشید دوستای گلم بخدادنیادوروزه هیچکد ...

خو عزیزم درسته این اتفاق میتونه بعد ۲.۳ سال زندگی مشترک بیوفته ن کسی ک فقط ۲ ماه زندگی کرده هنو خوشیو نچشیده کامل 

بگو باشه بگیریم یجا ک هم نزدیک شما باشه هم ما اینجوریه خودشون راحتن هم ما 😊با سیاست و خوش رویی ب خو ...

من اصن دخالت نکردم گفم هرطور خودتون میدونین هی با مثال زدن خالم ک بیوست بهشون فهموندم ک الان باهم زندگی کردن غیرممکنه چون حرمتا میشکنه