2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 96 پست
۵۴ گلم

جوونه که 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبول نکنه.فوقش یه ماه درگیری باشوهرت ولی در عوض تا زنده ای راحت میشی

😔اخه نمیتونم غمشو تحمل کنم اونم زیاد مامانی نیس ولی داییاش همش میگن نگه داشتن مادر ینی ورود ب بهشت ینی غیرت ینی مردونگی چون کوردن 😔

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎
بگو اول زندگیمونه بزار یکم بره خودم میگم بیاد.البته اونم الان داغه.یک هفته مادرشو بیاره هم خودش خسته ...

خودش میگه دوسدارم پیش خواهرم بمونه دوری و دوستی حرمتاتون نشکنه ولی امان از حرف مردم😔

اره چ ربطی داره جلوش وایسا وبگو اگه قرار اینه ک بامون باشع من نمیخوام راضی نیستم ناراحتی طلاق میگیر ...

خو اخه تازه دو هفتس باباش مرده هنو ب صورت جدی اونقد حرف نزدیم خودش دوسداره پیش خواهرش باشه مامانش 

شاید الکی جوش میزنی اونا قصد نداشته باشن که همچین کاری بکنن.به استقبال استرس نرو فعلا

☹میدونی شوهرم امشب سرکار بود من خونه خواهر شوهرمم ک مادرشوهرمم فعلا طبقه پایینشون زندگی میکنه گف میخایم برا مامان خونه بگیریم دگ خسته شدم جلو خانواده شوهرم خجالت میکشم قبلشم شوهرم میگف نمیزارم مادرم تنها بمونه انگار میخان منو بزارن تو رو در بایستی😭

😔اخه نمیتونم غمشو تحمل کنم اونم زیاد مامانی نیس ولی داییاش همش میگن نگه داشتن مادر ینی ورود ب بهشت ...

ول کن این حرفارو.بزار بگن. اون اگه عقل داشته باشه نمیاد چون اولا گند میزنه به زندگی و جوونی شما.دوما ادم تو خونه خودش راحته.من نه جایی میمونم نه میتونم یه شب بیشتر کسی رو تحمل کنم.مهمون فقط باید یه روز پذیرایی مفصل  بشه بعدش دیگه مزاحم محسوب میشه.اگه داییاش خیلی مردن ببرن خواهرشون رو نگه دارن.دارن بهت عذاب وجدان میدن.یه خونه تو همسایگی مادرشوهرت بگیرید یا یه ساختمون که طبقاتتون مجزا باشه نهایتش

خب چی میشه دنیابه اخرنمیرسه که کلی هم پیش خدات عزیزمیشی مهربون باشید دوستای گلم بخدادنیادوروزه هیچکدوممون ازفردامون خبرنداریم

یه کاربربه اسم تارا هس با اینکه شوهرش بشدت مخالفه ولی پسرخاهرشوهرشو اورده دوساله توخونه خودش نگه میداره اونم چجور نگه داشتنی....اون ادم نیس یعنی؟هس ولی داره هرروز براخودش ثواب جمع میکنه

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
☹میدونی شوهرم امشب سرکار بود من خونه خواهر شوهرمم ک مادرشوهرمم فعلا طبقه پایینشون زندگی میکنه گف میخ ...

بگو باشه بگیریم یجا ک هم نزدیک شما باشه هم ما اینجوریه خودشون راحتن هم ما 😊با سیاست و خوش رویی ب خواهرشوهر بگو ب شوهرت بگو اگ پیش هم باشیم هم حرمتا میشکنه هم راحت نیستیم هم مادرت هم خودمون 😁❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
چی بگم خواهر، اکثر کسایی که مثل شما پدرشوهرشون فوت کرده معمولا با این مسئله درگیرن

دلم خیلی میسوزه براش 😔ولی منم حق زندگی دارم 

پس خیلی پیر نیست.مادرشوهر من نزدیک هشتادسالشه. به نظرت اگه خواستگار براش بیاد ، بچه هاش اجازه میدن ...

اینا کوردن هیچ زن بیوه ای دگ ازدواج نمیکنه عشقم