2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 96 پست
قبول نکن خب

😔میترسم اجبار کنه من خیلی شوهرمو دوسدارم انتخاب خودم بود ولی از ی طرفی زندگی با مادر شوهر اونم بعد فقط ۲ ماه زندگی سخته

بیا بسازیم دنیارو باعشق🧡💎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رحمتش کنه، گلم فکر نکنم مادرشوهرت بیاد،الان زمانه ای شده که هرکی توی خونه خودش راحته

باهم ک حرف میزنیم همش میگ از تنهایی میترسم😔

اگر واقعا مادر خودم بود میدونس چ شخصیت مستقلی دارم و واقعا ب خودش اجازه نمیداد بیاد باما😔

شاید الکی جوش میزنی اونا قصد نداشته باشن که همچین کاری بکنن.به استقبال استرس نرو فعلا

قبول نکن بگو خواهرت که مادرشه نمیتونه بعدمن قبول کنم بعدم بزرگه بچه ک نیس تنها بمونه بترسه

🙁ی سری اینجوری بهش گفم خیلی ناراحت شد طاقت ندارم ببینم ناراحتیشو غم باباش هس بلاتکلیفی مادرشم یک طرف

وای این کارو نکنی حتما خونه جدا بگیرین براش ینی چی اخه اول زندگی مزاحم اونم مادرشوهر حداقل یه واحد ب ...

😔اخه خونمو با خون و دل درست کردم چطوری بفروشمش هنو ۲ ماهم کامل نشده😭😭😭

مادر شوهرت اگه خیلی پیر نیست که خودش باید تنها بمونه.وگرنه واسش پرستار بگیرن یا یکی که بیاد پیشش بمو ...

الان فعلا طبقه پابین خواهرش ایناس چون پدرش مریض بود اینجا بودن ولی ا وقتی مرده باباش ابجیشم میگ من خجالت میکشم جلو خانواده شوهرم همه میگن داداشت بی غیرته😭

چی بگم!!!مادرشوهرت باید خودش بفهمه که مزاحم زندگی دیگران نباشه

من فقط تو این موندم آیااااااا ما هم زمانی پیر بشیم مثل مادر و مادربزرگهامون قراره با بچه هامون رفتار کنیم یا به شعور و درکش رسیدیم☹

پدرشوهرت فوت کرده که خدا رحمتش کنه 

ولی چه ربطی داره بی خانمان که نشده 

مادربزرگ من ،۸۰ سالش بود که پدربزرگم فوت کرد ،تا لحظه آخر تو خونه خودش بود ،البته پرستار داشت و خونه اش محل دورهمی بود 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
قبول نکن.الان خواهر شوهر من فقط مهمونه یه ماه خونمون...دوتامونم مریضیم.شوهرم هر ۱۰ دیقه یبار حالشو م ...

وای خدا ب دلت صبر بده خواهر از الان بیقرارم میترسم ازون روز من یه ادمیم ک حتی دوسندارم خانواده خودم بی خبر مزاحم خلوتمون شن بی اندازه به حریم خصوصی احترام میزارم براهمین کابوس میبینم همش شبا