2777
2789

❤️مادر که میشوی تمام زندگیت میشود دعا و التماس و خواهش از خدا برای عاقبت بخیر شدنِ فرزندت...

❤️مادر که میشوی بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه‌ات ...

❤️مادر که میشوی غم و اندوه و شادی‌ات هم، رنگ دیگری میگیرد و همه اینها گره میخورد به حال فرزندت ...

❤️مادر که میشوی کوه‌های تمام عالم بر سرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود …

❤️مادر که میشوی صبور میشوی و باحوصله انگار نه انگار که تا همین دیروز بی‌حوصله ترین آدم روی زمین بودی...

❤️مادر که میشوی خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود

❤️و مادر که میشوی دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی‌آید در دلش چه‌ها گذشته ...

تقدیم به مادران مهربان  

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم مامان خوبی نبود اما همیشه روز تولدم که میشه ازش ممنونم که منو به دنیا اورد. :) 

افرین 🌹🌹🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
من از وقتی مادر شدم بدتر از مادرم متنفر شدم

چرا؟؟؟

چرا؟؟؟

چون مادرم بی محبته .. تو کودکی خیلی کتکمون زده .. الان خودم عاشق بچه هامم .. با خودم میگم اخه چطور دلش میومده بی رحم .. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

مادر من نه برای من مادری کرد. نه برای پدرم همسری کرد.

اخلاق نداره، اصلا هم مهربون نیست.

ازش متنفرم.

از خدا میخوام کارمو جور کنه هرچی زود تر برم سر زندگیم تا دیگه هیچوقت نبینمش

حالا من قدر مادرمو از وقتی ازدواج کردم میدونم ولی ازوقتی مادر شدم عجیییییییب ب مادرشوهرم حس خوب پیدا کردم!!!!بااینکه حتی هنوز بهش نگفتم باردارم ولی هی حق میدم بهش!!!!! اصن اعصابم بهم ریخته😂😂😂

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼