2777
2789
بعضی آدم‌ها هستن که بخاطر شرایط خاصشون میتونن ذهن آدم‌های دیگرو بخونن، جن‌ها که قدرت‌های خاص خودشونو ...

درسته جنها قدرتای خاصی دارن ولی من واقن برام سواله ذهن درونیه هرلحظه میتونه به هزاران مدل تغییر کنه بدون اینکه کسی بتونه بفهمه تا وقتی بروزش ندی الان یکی جاییش درد کنه بروزش نده جن یا هرچیز دیگه وقتی تسلطی بر روح انسان نداره چطور امکان داره بفهمه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته جنها قدرتای خاصی دارن ولی من واقن برام سواله ذهن درونیه هرلحظه میتونه به هزاران مدل تغییر کنه ...

شما فکر میکنی بروز نمیدی و کسی چیزی متوجه نمیشه، ولی واقعیتش اینه که میشه با راه‌های خاصی خیلی چیزها رو فهمید. مثلا اگر شما بری پیش کسی که نباض هست (نبض‌شناس) میتونه از روی نبض شما حالت روحی شما رو تشخیص بده، بدون اینکه شما بخوای چیزی رو بروز بدی، یا حتی شما رو نسبت به بیماری‌هایی که در بدنت داری و خودت خبر نداری آگاه کنه! (این فقط یه مثاله) و خیلی راه‌های دیگه برای تشخیص خیلی چیزای دیگه. و اینکه ممکنه اون فکر تغییر کنه، بله درسته، ولی اون جن فقط اون لحظه‌ای رو متوجه میشه که حضور داره و میتونه بخونه، دیگه به اینکه بعدش ممکنه به چی فکر کنی کاری نداره. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
شما فکر میکنی بروز نمیدی و کسی چیزی متوجه نمیشه، ولی واقعیتش اینه که میشه با راه‌های خاصی خیلی چیزها ...

خب دیگه خودت میگی نبض همین نبض قابل لمسه خودش یجور بروز دادنه فقد علم میخاد داشته باشی بالمسش بفهمی وقتی جن نمیتونه چیزیو لمس کنه قدرتهاشم جوری نیس که بگی میتونه فکرادمیزادو بخونه چون حتی فکرم تا بروزش ندی هیچکس جز خدا اگاهی پیدا نمیکنه 

خب دیگه خودت میگی نبض همین نبض قابل لمسه خودش یجور بروز دادنه فقد علم میخاد داشته باشی بالمسش بفهمی ...

درسته نبض یه مثال فیزیکیه. مثال دیگه‌ای که میشه زد اینه که از روی چشم میشه تشخیص داد. بدون اینکه به اون چشم دست بزنی یا کاریش کنی. کسی که علمشو داشته باشه میتونه. اینکه ما ذهنمون محدوده و یه چیزایی رو درک نمیکنیم دلیل بر این نیست که بگیم  غیرممکنه ...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب