2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ،هم موبایل هم تلفن خونه ،تو کاغذ می‌نویسه میده پسرش ک ب واسطه کاغذ پسرش بفرسته خونه ما بعد نیم س ...

شاید می خواد پسرشو بیرون کنه با شوهرش تنها باشه

شما کاغذاشو جدی نگیر

بگو فکر کردم شوخی کردی

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
جیگرم آتیش زدی دختر  چند سالش بوده دختر عمت ؟

25 

الان خودم اینو نوشتم اشکام داره میریزه 

خیلی مظلوم بود بهش میگفتم چرا اینقد براشون کار میکنی میگفت برای برادرامه که راحت باشن 

اونوقت5تا برادر داشت نوبت دکتر داشت نبردنش خودشو دار زد

25  الان خودم اینو نوشتم اشکام داره میریزه  خیلی مظلوم بود بهش میگفتم چرا اینقد براشون ک ...

از بی رحمی و ظلمی که دید 😢

زن داداشاش و داداشاش عذاب وجدان ندارن .؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

به تو چه بپزی به بابات بگو خودش یه چیزی به پسرها بگه 

به بابات بگو بابا مچ دستهام از الان درد گرفته بس که دارم براشون کار میکنم 

یه بهونه بیار بابات بنداز به جونشون

زن داداشت از این عروسهای فرصت طلب 

...

عزیزم تاپیکتو خوندم ناراحت نشو ولی بنظر من مقصر خودتی،وقتی خودت نمیتونی یه چیزی بگی اونام همینطوری تا همیشه ازت سو استفاده میکنن

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

والا من الان خونه پدر شوهرمم اسی از خونه مواد اوردیم چها رساعت سرپا بودم پختم جم کردم کل اشپزو دختراش ک تمیز نمیکنن روغن برداششته بود  همه خونه رو تمیز کردم جارو کشیدم بچمم جیغ میزد این وسط با اینکه پدر شوهر گندی دارم خارشوهرامم پرروان ولی بازم میگم مایه دردسر کسی نباشم 

با این شناختی که چند دقیقه از شما پیدا کردم فکر نکنم دست از سرتون بردارن...🤨 تو رو خدا این رفتار رو ...

ممنونم همچنین شما عزیزم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

اینسری پیغام داد زیرش بنویس موارو اماده کردم  بی زحمت خودت میای بپزی من دلم درد میکنه 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
والا من الان خونه پدر شوهرمم اسی از خونه مواد اوردیم چها رساعت سرپا بودم پختم جم کردم کل اشپزو دخترا ...

خدا خیرت بده اونا درک ندارن شما خوب باش ولی مث من نه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی