2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 149 پست
عجیب برا یک دقیقه اش ،رفته ب داداشم گفته فلانی میگه وسایل ترشی بخر من برات درست کنم ی روز داداشم با ...

خب پس اصل داستان همینه 

داداشت خبر نداره واون  کثافتم داره سوء استفاده میکنه پی خوش گذرونی 

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت خودتو بزن مریضی بگو دیسکم زده بیرون کاغذ بفرست براتون بپزم بیارن

کرونا مامانم گرفت بستری شد ،منم مشکوک ،دکتر گفت از پدرت جدا شو ب هیچ عنوان آشپزی نکن دروغ نگم دو بار اش آورد برامون تو حیاط گذاشت بعد گفتن ما نمی‌توانیم بابام هم گفت قید کرونا خطر بزن خودت کارا رو بکن آشپزی کن وگرنه میمیریم،با ماسک و دستکش آشپزی میکردم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

وای اعصابم خرد شد 

شب اش نزاری هااااا

محلش نده دفعه بعد ک نامه داد واسش یه 🖕 بکش 

عضو گروه رز بنفش وزن اولیه ۱۰۷ 🔓وزن فعلی ۹۴ 🔓هدف اول ۸۹🔒هدف دوم ۸۴🔒 هدف سوم ۷۹🔒هدف چهارم ۷۴🔒هدف پنجم🔒 ۶۹هدف ششم 🔒۶۴هدف نهایی ۵۹🔒
استارتر جان ببخشید رک میگم دارن از سادگیت استفاده میکنن و شمارو شفت و خل فرضکردن زودتر ازدواج کن فرا ...

ببخشید اهل شمال کشوری؟

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

بنظر من سرد رفتار کن تا اونا هم حدشونو بدونن اگ داداشتم ناراحت شد بگو هروقت زنت چیزی خواست خودش درست کنه بگو من دارم از مامان بابا نگهداری میکنم وقت این چیزا رو ندارم 

خخخخ،مث دختر خواهر می ،اونم می‌خنده ب من

دور از جونت 

مرگ یه بار شیون یبار 

از همین الان کارای اونارو نکن منظورمه وقتی میان 

ما هم همچین موردی داشتیم تقریبا ۴۰ نفری جمع میشدن بعد مسولیت کارا فقط  و دوش یکی بود کار هر روزشونم بود 

یکی از بزرگا گفت هر کی اومد مسول غذا وبشقاب وجاروی حودشه 

یعنی دیگه کسی تخم نمیکنه اونطرفا پیداش بشه 😂😂😂

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...
😂😂😂😂 فکر کردم ی تقویم جدیده ک تازه منم ندارمش تقویمِ روبِنگِر😂😂😂😂😂😂

وااااي 🤣🤣اقا من نميتونم اين ِ روبزارم زير كلمات🙁😁

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
گوشی ندارید مگه؟؟؟ حالا جدا از بحث کرونا 😒

چرا ،هم موبایل هم تلفن خونه ،تو کاغذ می‌نویسه میده پسرش ک ب واسطه کاغذ پسرش بفرسته خونه ما بعد نیم ساعت پسره جواب می‌بره ،مثلا میخاد بگه روم نمیشه یا از جام نتونستم تکون بخورم تلفن کنم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی