سار_ح مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 1041 عنوان نامزدی 208 بازدید | 6 پست سلام چطورینیه سوال داشتم ب نظرتون تا قبل عقد چقد میشه صمیمی شد؟یا اینکه بیرون رفتن(با حضور یکی از اعضای خانواده) و حرف زدن در چه حد باشه ب نظرتون لطفا کمکم کنید🧡 دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️ 1399/08/24 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 9885 منو با خواهرم میفرستادن بیرون قشنگ میفهمیدم نمیتونن حرف بزنن دیگه رابطه منو خواهرمم داشت بهم میخورد این شد که شورش به پا کردم تو خونه خودشون برن دیگه هر وقت گفتن از جام تکون نخوردم😑 از پذیرش درخواست دوستی نرها معذوریم عواقب آن با خودتان است
shadykhanom عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 205 به نظرم در حدی که اخلاق همو بشناسین و در حد همون بیرون رفتن و اینا
ناززززززززززگل عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3784 وای مگه هنوزم هستن این ادما یعنی چی یکیو بفرستن اخه🤦🏻♀️
فندوق_خانوم عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 9827 درحدی که اخلاق همو بدونید بیرونم برید ولی نه با کسی اینجوری نمیتونید راحت حرف بزنید باهم طرفم معذب میشه "همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
سار_ح مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 1041 منو با خواهرم میفرستادن بیرون قشنگ میفهمیدم نمیتونن حرف بزنن دیگه رابطه منو خواهرمم داشت بهم میخورد ... مشکلی با اومدن اونا ندارم.مامانم همش سرزنشم میکنه که چرا باهاش بیرون میری هنوز که عقد نکردین دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 9885 مشکلی با اومدن اونا ندارم.مامانم همش سرزنشم میکنه که چرا باهاش بیرون میری هنوز که عقد نکردین نه برو آشنا میشین با هم لازمه بیرون رفتنا ببینی چطوری خرج میکنه چجوری رفتار میکنه تو ترافیک چیکار میکنه یه دختر خوشگل تر ببینه چی میکنه از پذیرش درخواست دوستی نرها معذوریم عواقب آن با خودتان است