2777
2789
عنوان

نامزدی

208 بازدید | 6 پست

سلام چطورین

یه سوال داشتم ب نظرتون تا قبل عقد چقد میشه صمیمی شد؟

یا اینکه بیرون رفتن(با حضور یکی از اعضای خانواده) و حرف زدن در چه حد باشه ب نظرتون 

لطفا کمکم کنید🧡

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

منو با خواهرم میفرستادن بیرون قشنگ میفهمیدم نمیتونن حرف بزنن دیگه رابطه منو خواهرمم داشت بهم میخورد این شد که شورش به پا کردم تو خونه خودشون برن دیگه هر وقت گفتن از جام تکون نخوردم😑

از پذیرش درخواست دوستی نرها معذوریم عواقب آن با خودتان است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو با خواهرم میفرستادن بیرون قشنگ میفهمیدم نمیتونن حرف بزنن دیگه رابطه منو خواهرمم داشت بهم میخورد ...

مشکلی با اومدن اونا ندارم.مامانم همش سرزنشم میکنه که چرا باهاش بیرون میری هنوز که عقد نکردین

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
مشکلی با اومدن اونا ندارم.مامانم همش سرزنشم میکنه که چرا باهاش بیرون میری هنوز که عقد نکردین

نه برو آشنا میشین با هم لازمه بیرون رفتنا ببینی چطوری خرج میکنه چجوری رفتار میکنه تو ترافیک چیکار میکنه یه دختر خوشگل تر ببینه چی میکنه

از پذیرش درخواست دوستی نرها معذوریم عواقب آن با خودتان است