بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
بچه که نمیدونه چی براش خوبه و چی بد....مادر و پدر باید رعایت کنن و هر چیزی به بچه ندن مرکبات ، ادوی ...
البته مرکبات ممنوع نیس بچه ی من شش ماهشه دکتر گفت میتونیم هر میوه ای بدیم حتمی پرتقال و نارنگی
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
عزیزم فقط عسل و رب صنعتی ونمک نباید داد بقیش اشکالی نداره
خیلی چیزای دیگه هم نباید داد مثل شکر غذاهای چرب و همچنین ادویه
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞