2777
2789
خخخخ نکنه دکترامون یکیه اخه اینم سال ها امریکا بوده دکتراشم از همونجا گرفته ، شوخی کردم چون من ایران ...

مهم نظر پزشکه....دیگه مثل قدیم نیست که همه انگشت بزنن توی هر غذایی و بکنن توی دهن بچه 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نظر پزشکه....دیگه مثل قدیم نیست که همه انگشت بزنن توی هر غذایی و بکنن توی دهن بچه 

دقیقا به نظرم کلا اشتباهه برای مسائل بچه از نی نی سایت نظر خواستن 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
دقیقا به نظرم کلا اشتباهه برای مسائل بچه از نی نی سایت نظر خواستن 

موافقم....توی خانواده همسرم یه بچه هست دو ماه از بچه من کوچیکتر، اون ۹ ماهشه....هر چیزی بهش میدن بخوره، شیرینی، انار، خورشت و...  جالبه که مادرشوهرم اینا توقع داشتن من مثل مادر نادان اون بچه عمل کنم....بچه را پوشک نمیکنه و از الان میخواد بهش دستشویی کردن یاد بده و ....یه افتضاحی هستن....

ولی من تجربه ای ک دیدم اینه من و بچه خالم و بچه دوستم فاصله هاشون چندروزس!من بچم از زمان تولد تا ۵ماهگی مطلق جز شیر هیچی نخورد هیچی.بعد ۵ماه ک حالا با لعاب برنج اینا شروع کردم رسید ب ۷ماه من کم کم با مواد و سبزیجات غذایی اشناش کردم و دیدم حساسبت نداره دادم.درسته پزشکان عالین اما اگر انقد بخای سفت بگیری بچت بدغذا میشه مزه هارو نمیشناسه.و اینم بگم بچه های شیرخشکی ب نسبت راحت تر غذاهارو هضم میکنن.انقد سخت نگبر جز چیزایی ک واقعا ممنوعه سعی کن ب بچت کم کم مزه هارو بدی 

موافقم....توی خانواده همسرم یه بچه هست دو ماه از بچه من کوچیکتر، اون ۹ ماهشه....هر چیزی بهش میدن بخو ...

عزیزم هر کس قلقل بچش دستشه. من خودمم برا بچم خورش درست میکنم اشکالی نداره اما مثلا نمک کم میزنم یا رب نمیزنم گوجه میزنم اما اینهمه حساسیت بدن بچه رو ب یک سری مسائل محیطیش حساس میکنه

تا وقتی شیر میخورن نباید ببهشون کله پاچخ داد من دادم پسدم چند قاشق البته به توصیه مادرشوهزم در جا اسهال شد بعد مامانم گفتم نمیدونستی نباید به شیرخوار کله پاچه داد؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ولی من تجربه ای ک دیدم اینه من و بچه خالم و بچه دوستم فاصله هاشون چندروزس!من بچم از زمان تولد تا ۵ما ...

ممنون از نظرت عزیزم ،بچه من خدا رو شکر خوب غذا میخوره (مثل خودم و همسرم😊😊) اما چیزهایی که براش ضرر داشته باشه بهش نمیدم ، به خاطر سلامتی خود بچه است که براش دستور غذایی رعایت میکنیم وگرنه دادن غذای سفره به بچه راحت ترین کاره...اما باید مواظب روند افزایش وزنش هم باشیم، چاقی های بچگی منشا بیماری های متعدد بزرگسالی هستن 

موافقم....توی خانواده همسرم یه بچه هست دو ماه از بچه من کوچیکتر، اون ۹ ماهشه....هر چیزی بهش میدن بخو ...

من وقتی باردار بودم از همین نی نی سایت با یه گروهی تو واتساپ آشنا شدم که خانومای باردار توی هفته های نزدیک خودم بود بعد اینکه زایمان کردیم هم بودیم ولی بخاطر کارایی که میکردن با بچه هاشون لفت دادم امیدوارم همه بچه ها سالم باشن فقط 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
ممنون از نظرت عزیزم ،بچه من خدا رو شکر خوب غذا میخوره (مثل خودم و همسرم😊😊) اما چیزهایی که براش ضرر ...

اره خب وزن بچه با قدش باید مناسب باشه 😄چون بچه من فقط قد داشت و دکترمم ب شوخی میگف هرچی میکشیدم از شکمت باز تموم نمیشد😂😂انشالله سلامت باشه عزیزم 

مگه چ میکردن 😐

بچه ی دو ماهه رو میذاشت جلو تلویزیون که خودش بره کاراشو بکنه یا بچه سه ماهه رو میذاشتن تو روروئک اون یکی دیگه بستنی میذاشت تو دهن بچش همه ی اینا برای بچه های زیر چهار ماه بودن 

بچه ی دو ماهه رو میذاشت جلو تلویزیون که خودش بره کاراشو بکنه یا بچه سه ماهه رو میذاشتن تو روروئک اون ...

😐۲ماه ک اصلا نمیتونه تی وی ببینه چشماش تشخیص نداره

۳ماه روروئک😐اصلا واینمیسه ک😂

چرت گفتن بابا نگران نباش 

😐۲ماه ک اصلا نمیتونه تی وی ببینه چشماش تشخیص نداره ۳ماه روروئک😐اصلا واینمیسه ک😂 چرت گفتن بابا ن ...

عکساشونو میذاشتن واسه همین لفت دادم خیلی حرص میخوردم