2777
2789
البته مرکبات ممنوع نیس بچه ی من شش ماهشه دکتر گفت میتونیم هر میوه ای بدیم حتمی پرتقال و نارنگی 

نظر پزشک بچه من که فوق تخصص اطفال دارن با نظر پزشک شما متفاوته...کاملا هم نظرش درسته چون مرکبات اسیدی هستن و برای معده بچه مناسب نیستن ....حالا هر کسی طبق نظر خودش و چیزی که درست میدونه عمل میکنه 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر فوق تخصص کودکان با شما متفاوته

عزیزم هر متخصصی هم نظرش متفاوته گلم من زیر نظر دکتر تغذیه بهش دادم چون بچه هاهم متفاوتن الان دختر من ماشاالله قدش ۹۰ عه وزنش ۱۵! ترحیحا ی ذره فرق داره با بقیه

عزیزم هر متخصصی هم نظرش متفاوته گلم من زیر نظر دکتر تغذیه بهش دادم چون بچه هاهم متفاوتن الان دختر من ...

هر جور صلاح میدونی ...بچه شماست و خیر و صلاحش را میخوای 

نظر پزشک بچه من که فوق تخصص اطفال دارن با نظر پزشک شما متفاوته...کاملا هم نظرش درسته چون مرکبات اسید ...

عزیزم هر متخصصی هم نظرش متفاوته گلم من زیر نظر دکتر تغذیه بهش دادم چون بچه هاهم متفاوتن الان دختر من ماشاالله قدش ۹۰ عه وزنش ۱۵! ترحیحا ی ذره فرق داره با بقیه

گلم بچه من ۱۱ماهشه الان تقریبا ازادع😂یک ماه دیگع یکسالشه .غذای چرب ک واسه ادم بزرگم سمه و ادویه زرد ...

خب کله پاچه خیلی چربه میخای بهش بدی 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
نظر پزشک بچه من که فوق تخصص اطفال دارن با نظر پزشک شما متفاوته...کاملا هم نظرش درسته چون مرکبات اسید ...

پزشکی که بچمو میبرم پیشش دکترا داره و تدریس هم میکنه تو دانشگاه خیلی هم جوونه ولی ظاهرا دکترا نظرات متفاوتی دارن مهم اینه به نظرم برای تغذیه بچه ی کوچیک حتما زیر نظر دکترش باشه و اصلا سرخود آدم چیزی نده من حتی میخاستم سیب زمینی شیرین به غذاش اضافه کنم زنگ میزنم میپرسم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
پزشکی که بچمو میبرم پیشش دکترا داره و تدریس هم میکنه تو دانشگاه خیلی هم جوونه ولی ظاهرا دکترا نظرات ...

پزشک بچه ام امریکا درس خوندن و سال ها طبابت کردن، من نظرشونو قبول دارم ....با شما هم موافقم که تغذیه بچه حتما باید تحت نظر پزشکش باشه و همینطور روند رشد و افزایش وزنش...همینطوری سر خود نباید هر چیزی را به بچه داد، بعدا آلرژی میگیره و مشکل معده و....

پزشک بچه ام امریکا درس خوندن و سال ها طبابت کردن، من نظرشونو قبول دارم ....با شما هم موافقم که تغذیه ...

خخخخ نکنه دکترامون یکیه اخه اینم سال ها امریکا بوده دکتراشم از همونجا گرفته ، شوخی کردم چون من ایران نیستم ولی کلا خیلی مهمه با نظر همون دکتر پیش بره آدم حتی اگه متفاوت باشه روشش با بقیه