مزگین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1548 عنوان شوهر شوهره شوهر دور و گوهر شوهر😍😘 408 بازدید | 32 پست شب زیر سره شوهر😍بالشت پره شوهر😍اقا من مجردمااااواسه رسیدن من با عشقم لطفا دعا کنید و اگه دعایی چیزی بلدید بگید بخدا تا اخر عمرمم دعاتون میکنم ابجیا😢😭یعنی میشه این شعر و واسه عشقم رشییییدم بخونم ای قربونش برم😍 من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 1399/08/23 | 23:39 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123864 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
آیلین_سابق عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5353 بیب بیبارو😂😂😂 آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
مزگین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1548 حالا خدا چی تو بغلت انداخت🤔 من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم
saeeeeds عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 2313 درّ و گوهر اینجوری ک توگفتی میشه دور عوض جذب دورش میکنی😅🤷♂️ کاربر اقام🌺🌺🙏🤷♂️🙋♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
جاود عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2859 شوهر شوهر شوهر گوزو شوهر شوهر 😂😂😂😂😂 خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
مزگین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1548 تو رو خدا براش نخونی میشی خانم قری خانوم😷 نه دوست دارم من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123864 بیب بیبارو😂😂😂 كوچيك بزرگه مسخره نكن😒😒 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
sjj عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 560 چرا شعرو تحریف میکنی دوروگوهر ندارهشوهر شوهره شوهربالشت پره شوهرشب زیر سره شوهرنازت میخره شوهررررررر
مزگین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1548 درّ و گوهر اینجوری ک توگفتی میشه دور عوض جذب دورش میکنی😅🤷♂️ اره راست میگیا😂 من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123864 حالا خدا چی تو بغلت انداخت🤔 بچمو دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤