2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم نی نی اوله ، والا علامتام و ان تی همش میگفت دختره ولی تو۲۰هفته دیگه دکتر گف قطعی پسره اخه ...

عززیزم.مبارک باشه انشاءالله..تهوع و اینا داشتی؟اشتهات چطور بود؟با اینکه علائم دختر داشتی قبل از اینکه بری سونو بازم حس میکردی پسر باشه؟

من فک میکردم پسره ولی ان تی گفت دختره اخه علائمام با بارداری های قبلیم فرق داشت

از میان درس های فصل پاییز،این بس ست...               هرکس ک رنگش شد عوض آخر بیفتد بر زمین...
من فک میکردم پسره ولی ان تی گفت دختره اخه علائمام با بارداری های قبلیم فرق داشت

بچه چندمه عزیزم؟؟میشه بگی بارداریای قبلی چطور بودی؟جنسیت چی بوده؟شاید ان تی اشتبا کرده باشه

اره عزیزم نی نی اوله ، والا علامتام و ان تی همش میگفت دختره ولی تو۲۰هفته دیگه دکتر گف قطعی پسره اخه ...

علائمت چجوری بود نی نی کدوم سمته؟

از میان درس های فصل پاییز،این بس ست...               هرکس ک رنگش شد عوض آخر بیفتد بر زمین...
عززیزم.مبارک باشه انشاءالله..تهوع و اینا داشتی؟اشتهات چطور بود؟با اینکه علائم دختر داشتی قبل از اینک ...

اره من تا همین الانم ک تو ۶ام تهوع امونمو بریده

تا ۴ماه اونقد چیز میز ب خوردم میدادن ک ۴کیلو اضافه کردم ولی از وقتی ویارم شرو شد اصن اب شدم😑همسرمم رو تغذیم خیلی حساسه دیوونه شدم نمیتونم بخورم ولی مجبورم میکنه

اره من از همون اولشم حس میکردم ک بچم پسره

حس مادر هیچ وقت دروغ نمیگه😍

علائمت چجوری بود نی نی کدوم سمته؟

مثلا هم اینکه یکم ورم کرده بودم با اینکه ماها اولم بود

هم اینکه بیشتر ترشیجات میخوردم و سونو ۱۸هم احتمالی گفت دختره ، دیگه همسرمم ذوق زده لباس دختر میخرید شرطو برده بود😂اما خب من بردم و پسر شد زندگیه مامانش

اره من تا همین الانم ک تو ۶ام تهوع امونمو بریده تا ۴ماه اونقد چیز میز ب خوردم میدادن ک ۴کیلو اضافه ...

بسلامتی بگیری تو بغلت..من شرایط بارداری مجدد ندارم..دوس دتشتم این یکی پسر باشه..اما خیلی شدید حس میکنم دختره.چون مثل دخترم خیلی تکرر ادرار دارم.ما اینجا هرکی از همون هفته های اول تکرر ادرار داشته باشه  میگیم نی نی دختره..البته هیچی سلاپتی نمیشه واقعا‌‌..ولی باز ادم یچیزای دلش میخواد

بچه چندمه عزیزم؟؟میشه بگی بارداریای قبلی چطور بودی؟جنسیت چی بوده؟شاید ان تی اشتبا کرده باشه

بچه سوممه.واسه قبلیا حالت تهوع داشتم ولی بی حال نبودم چیز ترشم دوس نداشتم ولی واسه این یکی تا الان که ۱۷ هفتمه نمیتونم خودمو جم و جور کنم خیلی سختمه چیز ترشم خیلی دوس دارم از خوراکیای شیرین حالم بد میشه ۱۰۰درصد میگفتم پسره اطرافیانمم میگفتن پسره ولی این سومیم  ان تی گفت دختره

بسلامتی بگیری تو بغلت..من شرایط بارداری مجدد ندارم..دوس دتشتم این یکی پسر باشه..اما خیلی شدید حس میک ...

اره عزیزم میفهمم حستو حالا خدارو چ دیدی شایدم پسر شد؟!من با وجود اینکه عاشق نی نی پسرم اما دلم دخترم‌میخواد

خداهرچی بده فقط سالم باشه ، پسرا تو بزرگی خیلی اذیت میکنن کنترل و تربیتشون واقعا سخته