2777
2789
باشه ممنون فرار از دین جریانش میدونین شما؟ شما وکیل هستین؟

من وکیل نیستم ولی خیلی در این مورد مطالعه کردم.

اگر قبل از اینکه شما بابت معرفی مال، مثلا خونه ایشون اقدام کرده باشید و طی یک سال قبلش ایشون خونه رو به کسی دیگه صوری انتقال داده باشند و مثلا به نام مامانشون زده باشند علا.ه بر اینکه باید مال رو برگردونند، مجازات کیفری هم داره براشون و زندانی میشن. البته ثابت کردن فرار از دین سخته

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت شاهدا که میان موثر هست؟

شاهد توی بعضی از دادگاه ها بله مؤثر هست و توی بعضی از دادگاه ها خیلی تاثیر نداره. همونطور که گفتم شما باید یک رویه مشخص برای دادخواست طلاقتون داشته باشین. یک مقدار دیر دارید مشاوره میگیرید. باید قبلش با یک وکیل صحبت می کردید که راهنماییتون کنه نمیشه با خودتون بگید هم اختلالش رو میگم هم ناباروری هم زد و خورد و ...

اینجوری ممکنه نتیجه نگیری. آخه قاضی وقتی ببینه یکی از حرفات درست از آب در نمیاد خیلی به بقیه حرفات محل نمیده

آخه ازش سورفتاروکتک کاری کردک خونه روترک کردم نمیدونم الان چکارکرده دادگاهم نزدیک خیلی استرس دارم من ...

عزیز دلم توی دادگاه شما اگه گفتند بر نگشتی بگو من برگشتم خونه ام و حتما هم این کار رو بکن. حتی اگر راه ندادت زنگ بزن 110 تا یا بری خونه که 110 صورتجلسه کنه و یا اینکه 110 صرتجلسه کنه تو رو راه نمیده.

این کار رو خیلی هم زود انجام بده. بعدش درخواست نفقه بده و با توجه به اینکه دیگه تمکین کردی میتونی نفقه رو بگیری. 

اگر یک بار دیگه ضرب و شتم کرد علاوه بر اینکه میری پیگیری پزشکی قانونی و شکایت کیفری میکنی، درخواست مسکن علیحده میدی. یعنی میگی من امنیت جانی ندارم و باید از این آقا جدا زندگی کنم و باید برام مسکن جدا بگیره.

ببین من نمیدونم زندگیتون چجوریه ها. اینا رو فرض بر این میگیرم که حق با شماست و داره بهت ظلم میشه.

شاهد توی بعضی از دادگاه ها بله مؤثر هست و توی بعضی از دادگاه ها خیلی تاثیر نداره. همونطور که گفتم شم ...

نه وکیل دارم گفته دفاع میکمم گفتم یه راهنماییم از خانوما بگیرم

من وکیل نیستم ولی خیلی در این مورد مطالعه کردم. اگر قبل از اینکه شما بابت معرفی مال، مثلا خونه ایشو ...

میدونی جریان چیه؟من تاریخ ۲۰ رفتم از محضر برای اجرا گذاشتن مهریه اقدام کردم بعدش رفتم ثبت ۲۴ فرستادن که ۲۵ رسید دستش شوهرمم ۲۲ ماشینش رو برای فرار از دین زده به اسم مامانش البته من ۱۶ دعوا کردم خونه رو ترک کردم که ۱۷ شوهرم اومد دم در خونمون برای غلط گردم ک اینا که ز زدم ۱۱۰ صورتجلسه نوشت که من برنمیگردم خونه بنطرت الان چیکار کنم؟

عزیز دلم توی دادگاه شما اگه گفتند بر نگشتی بگو من برگشتم خونه ام و حتما هم این کار رو بکن. حتی اگر ر ...

شکایتادرباره ضرب وشتمش نمیتونه دلیلی باشه ب اینک مجبورشدم خونه روترک کنم؟

من زیادازش ضرب وشتم دیدم ولی خب دلم ب طلاق نیست

شماحرف تاثیرپذیری ندارین ک بتونم قاضی روقانع کنم زندگیمومیخام

من وکیل نیستم ولی خیلی در این مورد مطالعه کردم. اگر قبل از اینکه شما بابت معرفی مال، مثلا خونه ایشو ...

خیر طبق وحدت رویه جدید دیوان عالی کشور 

اگر خانم مهریه را از اداره ثبت مطالبه کند تا زمانی که برای زوج ابلاغیه نرود فرار از دین متصور نیست

اگر خانم از دادگاه مهریه را مطالبه کند تا زمان حکم قطعی مهریه در دادگاه تجدید نظر فرار از دین متصور نیست