2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توی کدوم مرحله هستید؟ شکایت از طرف شما بوده یا همسرت؟ شکایت بابت طلاق بوده یا مهریه و نفقه؟ من یکم اطلاعاتم در این زمینه خوبه شاید به دردت بخوره

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
میشه بگید چرا زندگیتون به طلاق کشیده شده  اگر اذیت نمیشید بگید  و بعد چندسال زندگی همچین ...

والاه اختلال شخصیت داشت الکی بود مشکل باروریم داشت

از عقد تا حالا ۴ سال 

عزیزم توی کدوم مرحله هستید؟ شکایت از طرف شما بوده یا همسرت؟ شکایت بابت طلاق بوده یا مهریه و نفقه؟ من ...

اواین دادگاه طلاق هستش چون عدم تمکین داده نفقه نمیشه بده 

مهریم‌در ثبت هستش خونش ان شاالله میره مزایده

عزیزم توی کدوم مرحله هستید؟ شکایت از طرف شما بوده یا همسرت؟ شکایت بابت طلاق بوده یا مهریه و نفقه؟ من ...

بنظرت بت مشکلاتی که گفتم‌حق طلاق میتونم بگیرم؟

اواین دادگاه طلاق هستش چون عدم تمکین داده نفقه نمیشه بده  مهریم‌در ثبت هستش خونش ان شاالله میر ...

یعنی اون عدم تمکین رو برده؟ و شما نمیتونی نفقه بدی؟؟

ببین اگر دادگاه طلاق و یکطرفه هست تا شما نتونی یکی از شروط عقدنامه رو که مشخص شده و امضا زدید، خلافش رو ثابت کنی عملا طلاق نمیتونی بگیری مگر با بخشیدن مالی به همسرت که همون مهریه هست.

الان که میگی اختلال داره همسرت اگر ثابت بشه و یا اگر نازا باشه همسرت، میتونی طلاق بگیری فقط ببین توی دادگاه ممکنه قاضی حتی با تشر بهت بگه خانوم برو سر زندگیت و از این حرفا تا فقط باید محکم بگی نمیتونم باهاش زندگی کنم. یکم شُل بشی فکر میکنه هنوز جای امیدی هست و بهت رای نمیده

یعنی اون عدم تمکین رو برده؟ و شما نمیتونی نفقه بدی؟؟ ببین اگر دادگاه طلاق و یکطرفه هست تا شما نتونی ...

چون من خونه رو ترک گردم عدم تمکین فرستاد که من نرفتم خونه

بنظرت بت مشکلاتی که گفتم‌حق طلاق میتونم بگیرم؟

کلاً این رو بدون اگر خانوم بابت طلاقش دلیل محکمه پسندی نداشته باشه نمیتونه یکطرفه طلاق بگیره و باید با همسرش توافق کنه.

خیلی از مشکلاتی که خانوم ها دارند از نظر دادگاه دلیل محکمه پسند نیست. ای کاش میتونستی نفقه شکایت کنی و حکم میداشتی. اینجوری اگر 6 ماه پرداخت نمی کرد می تونستی جدا بشی.

حالا اگر احکام پزشکی قانونی بابت ضرب و شتم داشته باشی باز خیلی خیلی بهت کمک می کنه.