2777
2789
چون من خونه رو ترک گردم عدم تمکین فرستاد که من نرفتم خونه

الان واسه یکشنبه دلیلی که می خوای بابت طلاقت ارائه بدی چی هست؟

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
میشه درخاستموقبول گنی منم سوال دارم ازت

من میزنم که ببینم واسه من چیزی نشون نمیده درخواستای هیچ کسی رو نمیتونم قبول کنم متاسفانه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلاً این رو بدون اگر خانوم بابت طلاقش دلیل محکمه پسندی نداشته باشه نمیتونه یکطرفه طلاق بگیره و باید ...

نه بابت اختلال شخصی مورک از پزشک قانونی دارم و برای الکلی بودنش مدرک دارم شاهد دارم گه قراره یکشنبه بیان

الان واسه یکشنبه دلیلی که می خوای بابت طلاقت ارائه بدی چی هست؟

از پزشک قانونی مدرک برای اختلال شخصیت و شاهد برای الکلی بودنش و اسپرمشم غیر عادیه که بچه دار ممیشه

نه بابت اختلال شخصی مورک از پزشک قانونی دارم و برای الکلی بودنش مدرک دارم شاهد دارم گه قراره یکشنبه ...

بهم بگو بابت ناباروریش مطمئن هستی که حل نمیشه؟ این رو اگر مطمئن باشی حتی اگر مدرک پزشکی قانونی هم نداشته باشی میتونی توی جلسه اول درخواست بررسی کارشناسی بدی ارجاع میدن به پزشکی قانونی همسرت رو.

اگر این حکم رو بگیری به شما اجازه طلاق با تمام حقوق قانونیت از قبیل مهریه و اجرت المثل و نهله رو میدن

من میزنم که ببینم واسه من چیزی نشون نمیده درخواستای هیچ کسی رو نمیتونم قبول کنم متاسفانه

میشه اینجاراهنماییم کنی

شوهرم درخاست طلاق دادولی تواین مدت باهم درارتباط بوویم دوتامون همودوست دارم ولی شوهرم نمیخوادبرگرده 

بنظرت چی ب قاضی بگم ک بدونه زندگیمومیخام دوتامونم وکیل رفایم وبراطلاهاوکتک کاریش شکایت کردیم میدونم ک ازایناکینه میگبره وبرنمیگرده

بهم بگو بابت ناباروریش مطمئن هستی که حل نمیشه؟ این رو اگر مطمئن باشی حتی اگر مدرک پزشکی قانونی هم ند ...

آره بابا عمل واریکسل انجام داده گه شکل و چسبندگی تسپرم نداره گه دکترگفت ارثیه

میشه اینجاراهنماییم کنی شوهرم درخاست طلاق دادولی تواین مدت باهم درارتباط بوویم دوتامون همودوست دارم ...

عزیزم متاسفانه مرد حق طلاق داره و صرف اینکه زن بگه نمیخوام طلاق بگیرم، مرد رو مجبور به زندگی نمیکنند.

فقط باید مرد کل مهریه خانوم و اجرت المثل و نحله و نصف اموال بعد از ازدواجش رو به همسرش بده و بعد هم طلاق.

همسرت میتونه این مبالغ رو پرداخت کنه؟

میشه اینجاراهنماییم کنی شوهرم درخاست طلاق دادولی تواین مدت باهم درارتباط بوویم دوتامون همودوست دارم ...

فقط لطفا لطفا لطفا کاری نکنید که همسراتون عدم تمکین بگیرن براتون.

آره بابا عمل واریکسل انجام داده گه شکل و چسبندگی تسپرم نداره گه دکترگفت ارثیه

پس همونی که گفتم رو توی دادگاه بگو. بگو هم اختلال شخصیتی داره و هم بارور نیست و طبق بندهای عقدنامه من اجازه طلاق دارم.

فقط لطفا لطفا لطفا کاری نکنید که همسراتون عدم تمکین بگیرن براتون.

آخه ازش سورفتاروکتک کاری کردک خونه روترک کردم نمیدونم الان چکارکرده دادگاهم نزدیک خیلی استرس دارم من زندگیمومیخام

پس همونی که گفتم رو توی دادگاه بگو. بگو هم اختلال شخصیتی داره و هم بارور نیست و طبق بندهای عقدنامه م ...

باشه ممنون فرار از دین جریانش میدونین شما؟

شما وکیل هستین؟