2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11721 بازدید | 210 پست
بمگه مرض دارم الکی بگم یا سرکارت بذارم😑😀 بله عزیزم شده ، ۴ سال هر روز ما باهم درارتباطیم روزی نیس ...

اخه ازبس که پسر هیز دیدم باورم‌نمیشه.بعضی اوقات بیکاری به سرم میزد میرفتم برنامه نصب میکردم ولی ازدست این مزخرفات سه روز بعد حذف کاربری میزدم 😔😪 ان شالله خوشیخت باشین

مگه مرض دارم الکی بگم یا سرکارت بذارم😑😀 بله عزیزم شده ، ۴ سال هر روز ما باهم درارتباطیم روزی نیست ...

الانم یکیشون همینجا بهم درخواست دوستی داد🤣🤣🤣🤣🤣 یعنی تااین حد من بدبختم😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه ازبس که پسر هیز دیدم باورم‌نمیشه.بعضی اوقات بیکاری به سرم میزد میرفتم برنامه نصب میکردم ولی ازدس ...

عزیزم😃میدونم چی میگی

بعضی وقتا مثلا همینجا میگن مردا نامردن و آدم نیستن اصن مرد گیر نمیاد همه مث هم دروغگو و خائنن وقتی من میگم هست مردایی که هنوز مرد باشن و آدم باشن و همه مث هم نیستن اما باورشون نمیشه فکر میکنن منم اول عشق و عاشقی و رابطه ام تو فازم...ولی خدایی اینجوری نیست همیشه سعی کردم با منطقم انتخاب کنم نه با احساسم جایی ببینم قراره بهم صدمه وارد شه تو رابطه ام تمام احساساتم رو میذارم کنار و منطقی راجع بهش تصمیم میگیریم....

مرسی عزیزم ان شالله که توام وارد یه رابطه درست حسابی میشی و کیف میکنی😍😘

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
توحرف بدزدی نه من

من طبق تاپیک حرف زدم ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

شما جنبه ندارین در محیط عمومی نیا ⁦❤️⁩

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
الانم یکیشون همینجا بهم درخواست دوستی داد🤣🤣🤣🤣🤣 یعنی تااین حد من بدبختم😁

😂😂😂جواب نده بابا قبولش نکن🤣

داستانمو حتما بخون شاید باورت نشه چون خودمم هنوز باورم نشده که عشقمو تو فضای مجازی پیدا کردم😂آخه آدم حسابی تو فضای مجازی کم پیدا میشه😁

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
همسنیم ولی اون 7 ماه بزرگتره ینی اون 18 سالو 7 ماه من 18😐

فک میکنی پسر ۱۸ساله میشه مرد زندگیت میتونی بهش تکیه کنی😕یادش بخیر منم همسن تو بودم همین شرایط برام پیش اومده بود اون ۱۸سالش بود با این تفاوت ک اصلا و ابدا از این حرفا نداشتیم خودم عاقل بودم مثل تو بچه گونه فک نمیکردم گفتم خدانگهدار بمن دیگه زنگ نزن هر چی بوده تموم شده رفته بعد یک سال و نیم دوستی....

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
نه بابا قبول‌نمیکنم😁دارم میخونم

😆😆❤

منم عشقمو تو مجازی پیدا کردم😑😊

ولی عشق تو آدم درست حسابی نیست اینجوری که میگی با اون عکسایی که میفرسته و اون حرفایی که میزنه😑

شاید تو اشتباه کردی و شروعش هم با توبوده اما اون خودشو اینجوری نشون داده تو فقط موقعیتشو براش زودتر از اینکه خودش چیزی بگه فراهم کردی بنظر من اصن آدم مناسبی نیست هم اینکه بچه اس حرف زیاد میزنه سنش که رفت بالا تر  خودش به غلط کردن میوفته که وعده و وعید ها به تو داده....