2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11722 بازدید | 210 پست
اخه میخندم ولی بهش میگم دیگه اینجوری نگو زشته یهویی گف تو خودت یادت رفته مگه چی بم میگفتی 😐😕

عزززم منم با یکی۱۷روز بودم

کلا درباره ی بدن من حرف میزدیم😑

حالم ازش بهم میخوره بعدشم میگف من باهمه فرق دارم

میخواست با فکر کردن بهش خودارضاییم بکنم

بهش بگو که قبلایه اشتباهی کردم الان دیگه نه و برای خودم محدوده دارم

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کردید؟ نامزدید؟

نه عشقمه 

صد بار هم خواسته بیاد خواستگاری 

مامانم میگه راهمون دوره و یکم ناراضیه 

مامانم هم باهاش صحبت کزده 

مادر اون هم در جریان هست 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
[QUOTE=164050586]اخه میخندم ولی بهش میگم دیگه اینجوری نگو زشته یهویی گف تو خودت یادت رفته مگه چی بم ...

وقتی دختر اجازه یه کاری رو به پسر میده دیگه نمیتونه جلوشو بگیره.روز به روز هم درخواستها بیشتر میشه

اخه حس میکنم خودم اول شرو کردم و اون روش باز شد برا این حرفا... و الانم پشیمونم

نمیدونم ولی اگه من بودم حتی اگه اشتباه هم از خودم بود دیگه اون رابطه رو ادامه نمیدادم چون باعث شده اون طرف از این رفتار من سواستفاده کنه و ممکنه بعدها هم به ضررت تموم شه

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
نمیدونم ولی اگه من بودم حتی اگه اشتباه هم از خودم بود دیگه اون رابطه رو ادامه نمیدادم چون باعث شده ا ...

یعنی شما فکر میکنی دوتا ادم‌که میخوان یه عمر باهم زندگی کنن و یکساله که دارن چت میکنن حق ندارن راجع به مسایل جنسی صحبت کنن؟

عزززم منم با یکی۱۷روز بودم کلا درباره ی بدن من حرف میزدیم😑 حالم ازش بهم میخوره بعدشم میگف من باهم ...

نه این از اول شرو نکرد حرف بد بزنه.... 7 ماه گذشت بعدش گف 

همیشه میگه من پسرایی رو دیدم عکس از همه جای کسی که دوسشون دارن گرفتن ولی من 1 ساله باتویم هنوز جرعت ندارم یه حرف اینجوری بت بگم😐😂

اره عکسم بهش دادم ولی پسری نیس که بخاطر این حرفا عکس پخش کنه میگه قصدم ازدواجه

این ادما به دردازدواج نمیخوره چون قبحش ریخت حتمن بعدازدواج خیانت میکنه فکرمیکنیدکدوم افراد بعدازدواج خیانت میکنن همین ادمای که قبل ازدواج راحت بودن بعدازدواجم با دوست دختر یادوست پسراشون راحت میشن

یعنی شما فکر میکنی دوتا ادم‌که میخوان یه عمر باهم زندگی کنن و یکساله که دارن چت میکنن حق ندارن راجع ...

وا خب معلومه ک نه

چ کار چیپ و مسخره ایه

هروقت رسمی شدن حرف بزنن

چرا اینقد باید هول باشن اخه

نه س.... ک..... س چت نکردیم ولی همش عکس بد میفرستاد😐یا مثلا میگف خودارضایی میکنی؟یا مثلا درباره اند ...

خوب وقتی بخود اومدی خواهر بزن درکونش گورشو گم کنه بره از زندگیت ب اینجور ادمای نجس خواهشا نگین عشق😐ببخش رک حرف زدم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏