بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اخه حس میکنم خودم اول شرو کردم و اون روش باز شد برا این حرفا... و الانم پشیمونم
نمیدونم ولی اگه من بودم حتی اگه اشتباه هم از خودم بود دیگه اون رابطه رو ادامه نمیدادم چون باعث شده اون طرف از این رفتار من سواستفاده کنه و ممکنه بعدها هم به ضررت تموم شه
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
اره عکسم بهش دادم ولی پسری نیس که بخاطر این حرفا عکس پخش کنه میگه قصدم ازدواجه
این ادما به دردازدواج نمیخوره چون قبحش ریخت حتمن بعدازدواج خیانت میکنه فکرمیکنیدکدوم افراد بعدازدواج خیانت میکنن همین ادمای که قبل ازدواج راحت بودن بعدازدواجم با دوست دختر یادوست پسراشون راحت میشن