2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11722 بازدید | 210 پست
نمیدونم چی بگم بخدا از یه طرف میگم حرف شما درسته از یه طرف میگم الان دیگه فرق کرده دنیا و این نسل جد ...

نه عزیزم منم نسل قدیم نیستم خب منم جوونم و توی رابطه ام که رسمی نیست هیچ وقت عشقم به خودش اجازه نداده همچین حرفایی بزنه ،آدم حسابی اگه باشه خودش میدونه کی و چه موقع جای زدن این حرفاست

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه میدونم پسر خوبیه تا حالا از این حرفا نزده بود حس میکنم خودم باعث شدم اینجوری حرف بزنه ولی از یه ...

ولی یچیزم هس توان زیادی حساس شدی.وقتی این چیزارو میگه توام بخند ک مثلا واست مهم نیس و اینا

نه عزیزم منم نسل قدیم نیستم خب منم جوونم و توی رابطه ام که رسمی نیست هیچ وقت عشقم به خودش اجازه نداد ...

اخه حس میکنم خودم اول شرو کردم و اون روش باز شد برا این حرفا... و الانم پشیمونم

من و عشقم هم حرف جنسی می‌زنیم ⁦❤️⁩

راضیم 😂⁦❤️⁩

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
ولی یچیزم هس توان زیادی حساس شدی.وقتی این چیزارو میگه توام بخند ک مثلا واست مهم نیس و اینا

اخه میخندم ولی بهش میگم دیگه اینجوری نگو زشته یهویی گف تو خودت یادت رفته مگه چی بم میگفتی 😐😕

حضرت عیس فرمودند برای هرعضوی زنای دارد زنای گوش شنیدن حرف حرام است عزیم خیلی گناهه ،خداروشکر که متوجه شدی ،ومطمئن باش اون اقا پشت خط ممکن به چه گناههای مرتکب بشه که اونوقت شمام شریک گناه میشید 

بگو دوست ندارم حرفی بزنیم 

خب تو یساله باهاشی نمیخای حتی ی عکس بهش بدی از خودت بعد چطور میخای اون حرفارو نزنه اصن چرا وارد رابط ...

اشتباه کردم وارد رابطه شدم و الانم خیلی احساس گناه میکنم

[QUOTE=164050586]اخه میخندم ولی بهش میگم دیگه اینجوری نگو زشته یهویی گف تو خودت یادت رفته مگه چی بم میگفتی 😐😕[/QUOT

خب اون اشتباه میکنه ک ب روی تو میاره شاید ازت انتظار نداشته ی حرفیو بزنی بعدش ک گفتی دیگه ازت انتظار میره تکرارش کنی